Vil du høre en fed tidsrejsepodcast?

 

For nogle måneder siden var jeg forbi Hvidovre Bibliotekerne for at tale med Mette Klein og Teddy Stecher Tofte. De huserer til daglig som bibliotekarer, litteraturformidlere og superhelteagtige bekæmpere af fake news i forstæderne – og så har de fået den fabelagtige idé at lave en podcast om nørdeting. Blandt andet Batman og tidsrejser.

 

Jeg fik æren og fornøjelsen af at samtale med dem om tidsrejseteorier, skæbneparadokser og udfordringerne ved at skrive SPEKTRUM – og resultatet kan nu høres online. Vi kommer også omkring en del tidsrejsefiktion (blandt andet mine egne favoritter), og jeg løfter en lillebitte flig af sløret for hvad der mon er i vente for Emilie, Noah og co.

 

Desuden diskuteres det om man kan blive ‘tidløs’, ligesom man kan blive ‘hjemløs’ – og der bliver læst nogle virkeligt syret-fede digte op af én der hedder Sternberg, hvis bog på overnaturlig vis endte med at materialisere sig lige i rette øjeblik (eller har der mon været en tidsrejsende på spil?)

 

Hvis du vil høre podcasten, og finde min lange inspirationsliste over gode film og bøger (og filmatiserede bøger) med tidsrejser, så find det hele her. Man kan naturligvis også downloade afsnittet via iTunes, Soundcloud og Google. Der er tre podcasts fra Mette og Teddy indtil videre, og flere på vej!

 

Udgivet i Boganbefalinger, Der er en første gang for alt..., Podcast, SPEKTRUM | Skriv en kommentar

Vil du have forfatterbesøg – næsten gratis?

Vidste du at jeg tager ud på skoler, biblioteker, litteraturfestivaler osv. for at fortælle om mit forfatterskab eller undervise i skrivning?

Og at du kan få besøg af mig – næsten gratis – hvis du søger en af litteraturpuljernes hos Statens Kunstfond? Jeg kan endda også tage en dygtig kollega med – dobbelt op på forfattersjov!

Vil du vide noget om litteraturpuljerne, ansøgningsfrister og mine erfaringer som skriveunderviser / foredragsholder? Læs mere lige her.


Er det første gang du booker en forfatter?

Jeg vejleder gerne i forhold til hvad der passer til netop din målgruppe – og kan også hjælpe med ansøgningen om økonomisk støtte til arrangementet.

Skriv til mig på kontakt @ nannafoss.dk (husk at fjerne mellemrum) eller ring på 26 6634 14 – så finder vi ud af det.

 

Udgivet i #BagomBøgerne, Bogmesse, Foredrag, Nanoris, Undervisning | Skriv en kommentar

Nyt SPEKTRUM-postkort + smugkigs-afstemning på Patreon

Tusind tak til alle jer dejlige mennesker der allerede har meldt jer under Patreon-fanerne for at give mig mere tid til projekt SPEKTRUM. Det betyder virkelig meget!

Siden jeg oprettede Patreon-siden i starten af februar har jeg gjort 2 ekstra ting:

1) Jeg har lavet et nyt tier som hedder SPEKTRUM #3. Ud over at man får et postkort med en personlig hilsen fra mig (ligesom ved SPEKTRUM #2) får man også et sæt limited edition SPEKTRUM-bogmærker med seriens fire første hovedpersoner Emilie, Pi, Nasrin og Noah.

2) Jeg har lavet nogle helt særlige postkort til ovenstående personlige hilsen – se foto nedenfor (den hæklede SPEKTRUM-bamseklud er en læsergave og følger desværre ikke med)  Så hvis du er tilmeldt SPEKTRUM #2 eller SPEKTRUM #3, vil du snart få den flotte forside til SPEKTRUM-seriens bind 4 i postkassen.

ALLE Patreon-støtter får desuden et nyhedsbrev cirka en gang om måneden med VIP-lir til SPEKTRUM, bl.a. tidlige smugkig på bind 4.

Læs mere om nyhedsbrevet og de andre Patreon-belønninger her.

… og meget apropos smugkig!

DU (ja, dig!) har faktisk mulighed for at bestemme noget af indholdet i det allerførste Patreon-nyhedsbrev. Jeg vil gerne give en forsmag på KVADRANTIDERNE, men jeg ved ikke hvad der er mest interesse for. Derfor har jeg lavet en afstemning:

Hvad er du mest nysgerrig på? Et lille stykke af Noahs FORTID (fra før SPEKTRUM-seriens start) – eller hans NUTID (som bogens hovedplot foregår i)?

Hvis du vil være med til at bestemme, kan du deltage lige her.  Du kan godt være med, selvom du ikke er Patreon-støtte, men det er (indtil videre) kun modtagere af nyhedsbrevet der får smugkigget. Når vi nærmer os udgivelsen, vil der formentlig komme længere uddrag.

Nyhedsbrevet kommer også til at indeholde en update på arbejdet med SPEKTRUM 4, samt hvad jeg ellers finder på af sjove ting 🖤 Man er meget velkommen til at komme med ønsker!

VIGTIG INFO: Jeg sender Patreon-belønninger + nyhedsbrev ud i starten af marts. Husk at du til hver en tid kan ændre dit valg af tier – klik blot på knappen JOIN XX TIER under det trin du vil skifte til (SPEKTRUM #1, SPEKTRUM #2 eller SPEKTRUM #3). Du kan komme direkte til tier-oversigten her.

På mobil befinder den orange BECOME A PATRON-knap sig i bunden af skærmen. På computer er tiers i menuen til højre og den orange knap i øverste højre hjørne.

Udgivet i BOG 4, Kvadrantiderne, Patreon, SPEKTRUM | Skriv en kommentar

Vil du hjælpe mig til mere skrivetid?

Forleden skrev jeg et indlæg om benzindunke og udgivelsesdatoer på mine forfattersider på Instagram og Facebook. Jeg fik overvældende meget respons på det indlæg. Lutter søde, tålmodige og støttende ord. Det gjorde mig endnu mere overbevist om at jeg har de bedste læsere i verden. Og det pirkede til en idé jeg har haft længe, men som jeg har tøvet med at føre ud i livet.

Men nu har jeg gjort det. Efter mange overvejelser har jeg oprettet en Patreon-side. For en årrække med alt for mange ikke-skriverelaterede ting i kalenderen har fået mig til at indse at jeg står ved en skillevej:

Enten skal jeg erkende at det tager to år eller mere at få udgivet en SPEKTRUM-bog (eller noget som helst andet), fordi jeg skal bruge en masse tid på at tjene penge ved siden af til at forsørge min familie. Jeg holder meget af at undervise, holde foredrag og lave andet freelancearbejde, men det tager dyrebar tid fra min skrivning.

Eller også skal jeg prøve at finansiere min skrivetid på andre måder. Og der er Patreon (måske) en oplagt mulighed. Patreon er en side hvor kunstnere og andre ’skabere’ fra hele verden kan komme i kontakt med deres følgere og modtage bidrag til at fortsætte deres arbejde. Jeg støtter selv flere fantastiske Patreon-projekter, bl.a. indiebandet Walk off the Earth og fotoprojektet Humans of New York som jeg har fulgt og er blevet inspireret af i flere år.

Tanken er ret simpel:

Hvis du har lyst til at give mig mere skrivetid, kan du støtte med et valgfrit beløb – fra 1 dollar og op. Du kan selv justere beløbet, alt efter hvad du har mulighed for at give, men til at starte med har jeg oprettet to trin, SPEKTRUM #1 og SPEKTRUM #2.

SPEKTRUM #1

— Fra 1 dollar* og op (indtast selv beløb).

— Som Patreon-støtte på dette trin får du adgang til et nyhedsbrev med eksklusivt ekstramateriale til SPEKTRUM-serien, og på sigt også andre projekter.

— Nyhedsbrevet bliver sendt ud cirka en gang om måneden og vil indeholde hemmeligheder fra skrivehulen. Du vil få smugkig på SPEKTRUM før alle andre (fx læseprøver, forsideafsløringer, invitationer til events) – og få adgang til en masse materiale KUN for Patreon-medlemmer (fx fraklip fra bøgerne, lukkede livestreams, afstemning om præmier).

SPEKTRUM #2

— Fra 5 dollar** og op (indtast selv beløb).

— Som Patreon-støtte på dette trin får du både et eksklusivt nyhedsbrev (se ovenfor) og et personligt takkepostkort fra mig. 

* 1 US dollar svarer ca. til 6,50 danske kroner pr. februar 2019
** 5 US dollar svarer til ca. 32,50 danske kroner pr. februar 2019

 

Lyder det spændende? Så læs mere her:

Direkte link til min Patreon-side.

Jeg har virkelig overvejet det her meget. Men sandheden er at min nuværende hverdag ikke giver mig tid nok til at skrive de bøger som jeg brænder for. Så nu giver jeg mine læsere (og andre interesserede) en direkte mulighed for at påvirke antallet af timer jeg kan lægge i mine bøger. Jeg har ikke noget imod at feje i Jem & Fix for at kunne betale husleje – men jeg vil langt hellere skrive om tidsrejsende teenagere, og minimere ventetiden på de næste SPEKTRUM-bøger.

Så nu gør jeg det. Efter at have set Amanda Palmers inspirerende The Art of Asking-TED Talk rigtig mange gange, og efter at have gået rundt om mig selv. Min Patreon-side er hermed live. Og jeg vil sætte helt utroligt stor pris på hvis du vil overveje at klikke derind og læse mere.

 

Mange kærlige hilsener

Nanna

 

Udgivet i BOG 4, Der er en første gang for alt..., Dilemma, Forfatterliv, Kvadrantiderne, Patreon, SPEKTRUM | Skriv en kommentar

Smugkig på SPEKTRUM 4 + vind Noah-plakater

Vil du være en af de allerførste der hører starten på SPEKTRUM 4: KVADRANTIDERNE? Så kom forbi mit foredrag på Fantasyfestival søndag kl. 11.30 og hør mig fortælle om den næste SPEKTRUM-bog og give en forsmag på løjerne ved at læse lidt af 1. kapitel op.

Du kan endda også få Noah (bogens hovedperson) at se ved samme lejlighed! Jeg har nemlig fået lov af mit forlag til at afsløre de billeder der blev taget i sommerferien, efter en vellykket modeljagt – og de er blevet SÅ flotte! 😍

 

Vind en Noah-plakat: 3 muligheder

Jeg har fået lavet et par plakater med Noah (et lille udsnit fra et af billederne kan ses her):

Sådan får du fingre i en Noah-plakat

  1. Deltag i #SpotSpektrum inden på søndag d. 16/9. Jeg trækker lod blandt alle bidrag om en plakat.
    Læs mere om konkurrencen lige her (nederst i indlægget).

  2. Kom til freestyledebat med Boris Hansen og jeg på Fantasyfestival søndag kl. 13.45. Vi udlodder en SpekTeon-kop som afslutning på vores – plus at jeg udlodder en Noah-plakat også.

Desuden afslørede jeg på Fantasyfestival-livestreamen i går at den hemmelige SPEKTRUM-overraskelse som er omtalt i PRÆMIEPAKKE C i #SpotSpektrum-finalen er en Noah-plakat i størrelse XXL (større end den der er vist et glimt af på livestreamen!) 

Det er KUN de 10 finalister der kan vinde den store plakat. Hvis du vil hjælpe din #SpotSpektrum-favorit med at sikre sig Noah i højglansformat – så skynd dig ind på Facebook og afgiv din stemme ved at like et eller flere billeder i dette galleri 🙂

 

Mød mig på Fantasyfestival

Hele mit program for Fantasyfestival kan ses her:

Udgivet i BOG 4, Bogmesse, Foredrag, Konkurrence, Kvadrantiderne, Oplæsning, Signering, SPEKTRUM, SpotSpektrum | 3 kommentarer

Fantasyfestival: Program + 3 konkurrencer

Ses vi mon på Fantasyfestival (Esbjerg) i år? Her er mit program for messen:

Tirsdag d. 11/9 kl. 19 laver jeg optaktslivestream med min betabuddy/forfatterkollega Boris Hansen – hvis afsluttende bog i PANTEON-SAGAEN udkommer på Fantasyfestival!

Vi fortæller bl.a. hvilke overraskelser vi har i ærmet i Esbjerg – og udlodder 2 weekendbilletter til Fantasyfestival (KONKURRENCE #1).

Overraskelserne har noget med kopperne på nedenstående billede at gøre, men der er også spændende ting om SPEKTRUM 4: KVADRANTIDERNE under opsejling!

Hvis du trykker ‘Deltager’ eller ‘Interesseret’ til vores Fantasyfestival Facebook-event får du automatisk besked om livestreamen når den starter – og bliver opdateret på konkurrencer, overraskelser og program. Find eventen her.

Og HUSK at du stadig kan deltage i #SpotSpektrum (KONKURRENCE #2) – både ved at stemme på din finalefavorit, men også ved at tage (endnu flere) billeder til konkurrencen. Jeg udlodder nemlig en hemmelig ekstrapræmie blandt alle deltagere som har afgivet et eller flere bud inden Fantasyfestival. Læs mere om finaleafstemningen og ekstrapræmien her.

I øvrigt har Boris Hansen gang i en superfed #FarvelTilPanteonfinale (KONKURRENCE #3) hvor man kan vinde bøger + manushjælp (han er en virkelig dygtig testlæser – siger det bare!) Læs mere om konkurrencen og deltag på Facebook eller Instragram.

Udgivet i #BagomBøgerne, BOG 4, Bogmesse, Foredrag, Konkurrence, Kvadrantiderne, Nanoris, Signering, SPEKTRUM, SpotSpektrum, Testlæsere | Skriv en kommentar

#SpotSpektrum – afstemning

❤️❤️ #SPOTSPEKTRUM – AFSTEMNING ❤️❤️

Tusind tak for alle de kreative bud på #SpotSpektrum – over 100 bidrag. Det har været SÅ svært kun at vælge 10 finalister, for I er vildt gode! Men her er de altså – og det betyder at afstemningen kan gå i gang. Held og lykke til de 10 🙂

P.S. Fordi der har været så stor deltagelse i konkurrencen, bliver der også en lille ekstrapræmie. Den kan stadig vindes af alle – se info længere nede.

Foto af Julie på Facebook.

Billedet kan ses her.

Foto + tegninger af Jennifer / @jennifervenia på Instagram.

Billedet kan ses her.

Video med 4 sange af Carla / @carlamia0501 på Instagram.

Videoen kan ses her.

Tegning af @draw.in.colour på Instagram.

Billedet kan ses her.

Video med maleri af Louise / @louise.lund.olesen på Instagram.

Videoen kan ses her.

Video af Isabella / @is.abella7225 på Instagram.

Videoen kan ses her.

 

 

Tegning af @carpediem.2.4.9 på Instagram.

Billedet kan ses her.

 

Foto af Jasmin / @byjasminh.h på Instagram.

Billedet kan ses her.

 

Tegning af Michelle / @boglabyrinten på Instagram.

Billedet kan ses her.

Tegning af Laura på Facebook.

Billedet kan ses her.

 

❤️ AFSTEMNING – SÅDAN GØR DU ❤️
0) Gå til afstemningsgalleriet på min forfatterside på Facebook.
1) Like det eller de bidrag du synes fortjener at vinde. Du må gerne like flere billeder!
2) Det er tilladt at reklamere for din favorit (eller dig selv) for at samle stemmer.
3) Afstemningen kører frem til lørdag d. 15/9 kl. 23.59.
4) Søndag d. 16/9 kl. 11.30 holder jeg foredrag om SPEKTRUM-serien på Fantasyfestivalen – og afslører vinderne.

❤️ PRÆMIER ❤️ 

  • PRÆMIE A: 2 sæt SPEKTRUM-bøger (bind 1-4 til dig + en ven) **
  • PRÆMIE B: 1 SPEKTRUM-kop + 1 one-of-a-kind SPEKTRUM-mulepose
  • PRÆMIE C: 1 SPEKTRUM-kop + 1 hemmelig SPEKTRUM-overraskelse *** 

** bøgerne sendes samlet så snart bind 4 kommer fra tryk (forventet marts 2019)
*** overraskelsen afsløres på Fantasyfestival 16/9

❤️ EKSTRAPRÆMIE ❤️
Fordi der er kommet så mange gode bud, har jeg besluttet at finde en lille ekstrapræmie (den er dog hemmelig lidt endnu). På Fantasyfestivalen vil jeg trække en tilfældig vinder blandt alle konkurrencebidragene.

Hvis du vil være med i lodtrækningen, kan du stadig komme med bud på #SpotSpektrum frem til 16/9! Enten i denne tråd på Facebook eller på Instagram med hashtagget #SpotSpektrum 🙂

Udgivet i Konkurrence, SpotSpektrum | Skriv en kommentar

#SpotSpektrum: Vind merchandise + bind 4 + en overraskelse

For lidt siden spurgte jeg på Instagram og Facebook hvad I læsere monstro kunne tænke jer at vinde i en ny omgang #SpotSpektrum … og der kom rigtig mange gode bud!

Flere af jer foreslog kopper, og der var også nogle der ønskede muleposer. Så nu har jeg fået lavet et virkelig begrænset oplag SPEKTRUM-kopper til SPEKTRUM 4: KVADRANTIDERNE, samt ÉN ENKELT SPEKTRUM-mulepose (havde egentlig fået lavet to, så jeg selv kunne beholde den ene, men så var der en person som fortjente at få den … lang historie kort: ÉN MULEPOSE! KUN ÉN!)

Der kom også mange flere gode forslag – og nogle af dem bliver måske en realitet når udgivelsen på den næste SPEKTRUM-bog udkommer i marts 2019. Mere om dét på et senere tidspunkt … 😉

Hvis du vil vinde enten en kop, en mulepose eller to sæt SPEKTRUM-bøger, inkl. bind 4 (når den er udkommet) – PLUS EN HEMMELIG SPEKTRUM-OVERRASKELSE – så læs mere under billedet!

🍀🍀 KONKURRENCE 🍀🍀

For at fejre at SPEKTRUM 4: KVADRANTIDERNE udkommer i marts 2019, kører jeg endnu en omgang #spotspektrum hen over sommeren.

Konkurrencen løber frem til Fantasyfestivalen i midten af september hvor jeg for første gang fortæller lidt om bogen.

 

🍀 DET KAN DU VINDE 🍀

Der er hele 3 præmiepakker på højkant:

  • PRÆMIE A: 2 sæt SPEKTRUM-bøger (bind 1-4 til dig + en ven) **
  • PRÆMIE B: SPEKTRUM-kop +  1 one-of-a-kind SPEKTRUM-mulepose
  • PRÆMIE C: 1 SPEKTRUM-kop + 1 hemmelig SPEKTRUM-overraskelse ***

** bøgerne sendes samlet så snart bind 4 kommer fra tryk (forventet marts 2019)
*** overraskelsen afsløres på Fantasyfestival 16/9

 

 

🍀 SÅDAN GØR DU 🍀

Konkurrencen foregår i 3 trin:

TRIN 1: VÆR KREATIV
Tag et billede eller en video af noget SPEKTRUM-agtigt. Det kan fx være en eller flere af SPEKTRUM-bøgerne, noget fanart, en sang eller noget regnbuefarvet.

Upload dit bud til Instagram eller under dette billede på min forfatterside på Facebook.

HUSK at hashtagge med #spotspektrum på Instagram så jeg kan finde det 😄🌈 Du kan deltage med lige så mange unikke bud som du har lyst til.

Nogle af de foreløbige bud kan ses her:

TRIN 2: AFSTEMNING
Lørdag d. 1/9 
udvælger jeg de 10 bedste bud og lægger dem til afstemning på min forfatterside på Facebook.

Det billede med flest stemmer må vælge først i præmiepuljen (mellem PRÆMIE A + B + C) – og så fremdeles. Det betaler sig altså at være kreativ, hvis du har en bestemt præmiepakke i kikkerten!

Afstemningen kører frem til lørdag d. 15/9 kl. 23.59.

TRIN 3: VINDERAFSLØRING
Søndag den 16/9 kl. 11.30 holder jeg foredrag om SPEKTRUM-serien på Fantasyfestivalen – og afslører vinderne, samt den hemmelige SPEKTRUM-overraskelse.

Mere info om søndagens Fantasyfestival-program + et par snarlige sneakpeeks kan ses i Facebook-eventen lige her.

 

 

Udgivet i BOG 4, Bogmesse, Foredrag, Konkurrence, Kvadrantiderne, SPEKTRUM, SpotSpektrum | Skriv en kommentar

Er du Noah? SPEKTRUM-model søges!

SPEKTRUM-MODEL SØGES 🍀

Er du Noah? Eller kender du ham? Mit forlag Tellerup leder efter en model til den nye hovedperson i SPEKTRUM-serien. Her er hvad de skriver:

👉DU ER:
• En fyr på cirka 14-20 år (Noah er 15).
• Karakteren Noah har sort hår samt en tatovering og flere piercinger, men dette kan klares med rekvisitter eller fotoredigering og er IKKE et krav for modellen.
• Modelerfaring er IKKE et krav.

👉DET FÅR DU:
• Du bliver stylet og får taget billeder af en professionel fotograf i et studie i Roskilde.
• Billederne bliver redigeret professionelt.
• Dit honorar for opgaven er 2.000 kr.
• Du får betalt transport til/fra Roskilde + fuld forplejning under photoshootet.
• Hvis du er under 18, skal dine forældre give tilladelse til at du medvirker (de er også velkomne under photoshootet).
• Photoshootet foregår én af dagene i perioden 21. juli – 2. august, så du skal være til rådighed de dage.

👉SÅDAN GØR DU:
• Send et par vellignende billeder af dig selv (gerne både fuld figur og portræt) til lfl@tellerup.dk senest mandag d. 25. juni.
• Den udvalgte model får direkte besked.

DEL gerne med dine venner, så vi kan finde Noah! 🍀🍀🍀

P.S. Se et par billeder fra den seneste SPEKTRUM-modeljagt på Instagram lige her

Udgivet i BOG 4, Kvadrantiderne, Photoshoot, SPEKTRUM | Skriv en kommentar

Nyt om SPEKTRUM 4 + konkurrencevinder + en overraskelse

Tusind TAK for alle jeres kreative bud i gættekonkurrencen til SPEKTRUM 4! Jeg er virkelig imponeret over jeres detektivevner. Nogle af jer havde været omkring den fine, fanskabte SPEKTRUM-wikia efter ledetråde, mens andre var blevet inspireret af playlisten til SPEKTRUM 4 på YouTube. Andre igen havde nærstuderet lister over meteorstorme og kigget på farverækkefølger fra de tre tidligere SPEKTRUM-bøger. Og så var der nogle der bare håbede at det blev deres yndlingskarakter … 😉

Men NU kommer det spændende: For hvem havde egentlig gættet rigtigt? Det kan jeg hermed (endelig!) fortælle. Her kommer altså både en afsløring af titel + cover(farve) + ikke mindst hovedpersonen i SPEKTRUM 4! Konkurrencevinceren kan ses nederst i indlægget.

Titlen på den næste SPEKTRUM-bog bliver KVADRANTIDERNE. Mange havde gættet på varianten ‘Quadrantiderne’ eller ‘Bootiderne’ – for den pågældende meteorstorm går under alle tre navne. Men den endelige titel bliver altså Kvadrantiderne.

Og farven? Tja, som mange har gættet på, bliver coveret på den næste bog turkis (blå-grøn-ish). Det er som altid lavet af den superdygtige Danielle Finster. Er det ikke vidunderligt smukt?

Men HVEM handler den næste SPEKTRUM-bog så om?

De fleste gættede det faktisk. Og jeg har glædet mig så sindssygt meget til at måtte fortælle det!

I bind 4 følger læseren nemlig Noah. Tvillingebror til Pi (hovedpersonen i bind 2) og ‘alles yndlings-emo’ (som @hostilepopcorn på Instagram så smukt formulerede det) 😉 Han er måske dén af karaktererne i SPEKTRUM-universet som flest læsere har et had-kærlighedsforhold til. Han er hidsig, kynisk og fandenivoldsk, og det har været en virkelig sjov hovedperson at skulle leve sig ind i som forfatter. Men der gemmer sig flere dystre hemmeligheder under den sortklædte fuck-it-all-overflade. Jeg glæder mig til I alle sammen får lov til at opleve Noahs verden indefra.

Men … HVORNÅR bliver dét?

Det var oprindeligt planen at SPEKTRUM 4 skulle have været med på bogmesserne her i efteråret 2018. Men min tidsplan for bogen væltede totalt da min mor døde sidste år, og kombineret med flere andre praktiske forhindringer har det skubbet udgivelsesdatoen. Derfor udkommer bind 4 den 15. marts 2019.

MEN! Der vil også komme en ret fed SPEKTRUM-overraskelse senere på året. Og jeg kommer til at deltage på alle tre efterårsmesser (Fantasyfestival i Esbjerg, Herlufsholm Fantasy Bogmesse i Næstved samt BogForum i København), som vil byde på helt særlige overraskelser til de fremmødte SPEKTRUM-læsere. Se mere i min kalender som opdateres løbende. Jeg kan ikke fortælle mere lige nu – men følg med her på bloggen, samt på min Facebook og Instagram for nye updates. Hold også øje med konkurrencer og andet spas frem til udgivelsen af SPEKTRUM 4. Jeg lover at ventetiden ikke bliver kedelig!

Jeg glæder mig HELT VILDT til at dele mere af SPEKTRUM-universet med jer alle sammen 🙂

.

.

.

… og hvem vandt så den konkurrence? 

Jeg har trukket lod blandt de mere end 200 kommentarer på Facebook og Instagram om hvem der skulle vinde et signeret eksemplar af SPEKTRUM 4: KVADRANTIDERNE når den udkommer til næste år.

Vinderen blev @mathildemarie_hb på Instagram (og har fået direkte besked). Kæmpestort tillykke! 🙂 🙂

Udgivet i BOG 4, Bogmesse, Forfatterliv, Konkurrence, Kvadrantiderne, SPEKTRUM | Skriv en kommentar