Gæstebog

Her kan du skrive en hilsen – eller stille spørgsmål (for eksempel om mine bøger eller om Kajkager).

Du kan også skrive til mig på mail.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

2014-04-03 16.26.40

34 svar til Gæstebog

 1. Helle Enevoldsen skriver:

  Hej er helt vild med Leoniderne særligt dine fantastiske personer hver side vendte næsten sig selv og jeg blev godt træt af at jeg ikke kunne lægge den fra mig da jeg var færdig med bogen på en eftermiddag. Så helt fantastisk arbejde . glæder mig allerede til næste bog kommer .
  Held og lykke med dit fremtidige forfatterskab
  År og fred Helle

  • Nanna skriver:

   Kære Helle.

   Tusind tak for din søde kommentar. Jeg er glad for, at du var godt underholdt af Leoniderne. Skønt at høre, at personerne kom ind under huden (de er i hvert fald sjove at skrive!) Bind 2 udkommer til efteråret – glæder mig til at dele mere af Spektrum-universet med dig 🙂

   Kærlig hilsen
   Nanna

 2. Natasha skriver:

  Ved du lige nu hvem der bliver fortælleren i 3’eren. ELSKER DIN BOG! Slugt på fire dage..

 3. Nanna foss skriver:

  Hyggelig bog <3

  Kys her fra <333

 4. Nanna foss skriver:

  <33<3<3<3<3<3<3z3<3<3<3<3<33<3<33<3<3<3<

 5. Nanna foss skriver:

  <3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 6. Freja Torndahl skriver:

  Er så vild med dit ordsprog i bøgerne, er endnu ikke færdig med Giminederne, men der er kun et par hundrede sider tilbage😉
  Aller der ser hvor tyk SPEKTRUM 2 er siger altid til mig “Kan du virkelig læse sådan en tyk bog??”
  Glæder mig over jeg rent faktisk kan😄
  Forresten glæder jeg mig til SPEKTRUM 3 udkommer😁
  Lige et spørgsmål, kommer du til bogmessen i Ballacentret i år???

  • Nanna skriver:

   Kære Freja.

   Jeg har først opdaget din besked nu – undskyld! Du er formentlig blevet færdig med Geminiderne i mellemtiden 😉

   Sejt at du har kastet dig over serien, selvom det er tykke bøger! Og jeg er glad for at du kan lide måden de er skrevet på.

   Jeg glæder mig også rigtig meget til bind 3 udkommer, selvom det først bliver i 2017.

   Og ja, jeg kommer på BogForum – alle tre dage. Jeg signerer bøger fredag og måske også søndag hos Forlaget Tellerup (se nyeste opdateringer under menupunktet ‘Kalender’ øverst på siden). Kom endelig og sig hej, hvis du opdager mig derinde 🙂

   Kærlig hilsen
   Nanna

 7. Stine Bøgedal skriver:

  Kære Nanna… Tak for nogle fantastiske timers læsning som du har stået bag. Jeg ved fra mig selv godt at det ikke altid er let og en dans på roser at skrive, og da slet ikke bøger i den størrelse, men du formår at skrive det så det er let og lige til at læse. Selv drømmer jeg om at blive forfatter og ja selvom jeg kun er 14 år så er jeg også begyndt.
  Det kom meget bag på mig at det var Nasrin der skulle være vores nye hovedperson men jeg glæder mig ekstremt meget til den udkommer senere i dette år 2017, desværre kommer jeg ikke til at læse den før den er indlæst som lydbog hvilket er meget nederen.
  Jeg glæder mig til at lære Nasrin bedre at kende end vi hidtil har gjort samt glæder mig til at få et indblik i hvordan hun oplever Noah, Pi, Adriana, Alban, Linus og Emilie på en gang.
  Der er dog dele af bogen, især i Leoniderne hvor den er meget svær at forstå, men ellers er den ret god.
  Hvor mange sider regner du med at Ursiderne bliver på? Altså vokser dine bøger med 100 sider for hvert bind eller hvordan?
  Kapitlerne må godt være kortere end i Geminiderne, nogle gange var de lidt for lange og der er mange sekvenser af bogen hvor ham skyggefjæset er omtalt på en eller anden måde typisk i starten af et kapitel men han må gerne være mere afgrænset hvis han da optræder i SPEKTRUM 3…
  Alt i alt en virkelig god bog hvor der gemmer sig mange timers læsning…fortsat godt år og håber vi en dag kunne mødes over en god bog og en snak om vores fælles levevej.

  • Nanna skriver:

   Kære Stine.

   Tusind tak for din fine og lange besked! Hvor er jeg glad for at du kan lide de to første SPEKTRUM-bøger. Det er godt at du også er begyndt at tænke over hvad der fungerer eller ikke fungerer for dig mens du læser – det er med til at udvikle din egen skrivning. Rigtig meget held og lykke med det 🙂

   Jeg glæder mig til at dele Nasrins historie med dig. Jeg håber lydbogen kommer relativt hurtigt efter papirbogen (måske endda samtidig) – sådan har det i hvert fald været med de to første. Jeg ved ikke præcis hvor lang bind 3 bliver, for det skal sættes op i et program før man kan tælle bogsiderne, og så langt er vi endnu ikke i processen. Men den bliver i hvert fald ikke længere end bind 2.

   Og hvem ved, måske mødes vi en dag, til en bogmesse eller andet? Så må du endelig sige hej 🙂

   God skrivelyst og kærlig hilsen,
   Nanna

 8. Katrine BP skriver:

  Kære Nanna.

  Jeg er kæmpe fan af dine bøger og Spectrum er helt klart den bedste siere jeg nogensinde har læst (og jeg har læst mange😅📖❤).

  Jeg ville også lige spørge om du måske en dag skal på bogmesse eller lignene i Skive eller omegen.

  Kærlig hilsen din fan, den 12 årige, bog elskende Katrine BP

  PS mit gæt til Spectrum 4: Noah.

  • Nanna skriver:

   Kære Katrine.

   Tak for din fine besked! Jeg er superglad for at dit bogglade hjerte er faldet for Spektrum. Dejligt at du læser med 🙂

   Jeg kommer desværre ikke lige forbi Skive (eller Jylland) i den nærmeste fremtid. Men jeg håber at jeg kommer med på Esbjerg Fantasyfestival i september 2018 (forhåbentlig med SPEKTRUM 4) – så måske vi kan ses der? Du kan evt. foreslå din skole eller dit lokale bibliotek at de booker mig til en skriveworkshop og/eller et forfatterforedrag. Den slags laver jeg en del af.

   Spændende om du får ret med bind 4 … håber at kunne afsløre mere i starten af 2018 😉

   Kærlig hilsen
   Nanna

   • Katrine BP skriver:

    Hej Nanna

    Håber du kommer med til fantasifestivaen i 2018😊 kunne desvære ikke komme til den i år fordi jeg var på shoppe tur med en veninde.

    Kærlig hilsen Katrine

    • Nanna skriver:

     Kære Katrine.

     Det kunne være hyggeligt hvis vi sås til Fantasyfestivalen næste år. Krydser fingre 🙂

     Kærlig hilsen
     Nanna

 9. Lærke skriver:

  Hej Nanna, jeg elsker Spektrum serien og vil virkelig gerne anbefale den til nogle venner, problemet er bare at de ikke kan dansk 🙂
  Er bøgerne oversat til engelsk eller bliver de det? 😀

  • Nanna skriver:

   Kære Lærke.

   Tak for din besked. Jeg er glad for at du holder så meget af SPEKTRUM-serien at du har lyst til at anbefale den til dine venner 🙂

   Den første bog i serien er oversat til polsk, og nummer to er også på vej til Polen – men der er desværre ingen engelske oversættelser. Måske det kommer en dag. Jeg håber! 😉

   Kærlig hilsen
   Nanna

 10. V skriver:

  Hejsa Nanna

  Jeg vil begynde med at sige, at jeg har læste alle dine spektrum-serie bøger. Jeg har læste dem allesammen på to uger. De var SÅ spændende. (Selvom det er længe tid siden)

  Tak fordi du skriver sådan nogle fantastiske bøger, og jeg er helt sikker på at du er lige så fantastisk. Glæder mig til at møde dig en dag. (Håber jeg 🙂

  Her er mit spørgsmål til dig: Hvis din fjerde bog fra Spektrum-serien
  ‘KVADRANTIDERNE’, udkommer d. 15 marts 2019, det er jo lige om lidt ;), så vil det sige at den næste udkommer i 2020? Hvasså med de andre?
  Kære Nanna Foss, du får mig altså ikke til at vente til 2024, for at læse din sidste bog, vel? Være søde at sige nej…for jeg er altså alt alt for utålmodige.

  btw Alban, og Noah er mine yndlings karakter idk why, men bare rolige de andre er også lige så gode, men jeg er bare mere tæt på Alban og Noah.

  Nå, men jeg håber du kan svare hurtigst muligt, for jeg har jo allerede sagt, jeg er
  ‘u t å l m o d i g e.’

  Kh og Godt Nyt År
  V

  • Nanna skriver:

   Kære V.

   Tusind tak for din søde besked – og undskyld det sene svar! Januar har været en meget hektisk måned på flere fronter, og jeg har desværre i denne uge måttet melde offentligt ud at SPEKTRUM 4 desværre ikke når at udkomme til marts, selvom det var planen. Du kan læse mere i mit seneste blogindlæg her: http://nannafoss.dk/?p=2982 – eller i dette Instagram-indlæg: https://www.instagram.com/p/BtQf35Dnd8K/

   I det seneste blogindlæg kan du også læse om min nye plan for (måske) at kunne gøre de næste SPEKTRUM-bøger færdige inden både mine læsere og jeg dør af alderdom. Det ville være helt vildt dejligt hvis det kunne lykkes!

   Jeg er rigtig ked af at jeg ikke har en ny udgivelsesdato, men jeg lover at arbejde så intensivt som jeg kan på at få bogen færdig hurtigst muligt. Og jeg opdaterer selvfølgelig her på hjemmesiden, samt på mine sociale medier (Facebook og Instagram) så snart jeg ved mere om hvornår bogen udkommer.

   Jeg håber du kan holde ventetiden ud. Jeg glæder mig meget til at dele Noahs historie med dig (og jeg lover at der bliver masser af både Noah og Alban i SPEKTRUM 4) 🙂

   Jeg håber også vi måske mødes en dag. Måske på en bogmesse (jeg plejer at komme til BogForum i København og Fantasyfestival i Esbjerg). Du er altid velkommen til at komme over og sige hej hvis du ser mig et sted.

   Mange kærlige hilsener
   Nanna

 11. Sofie Schmidt skriver:

  Kære Nanna Foss
  Jeg Elsker dine bøger, måden du skriver dem på, måden du formulere dig på, måden du for dem til at være så spændende at jeg læser til langt ud på aftenen. Det er så inspirerende for en pige på 12 år som mig. jeg drømmer selv om at være forfatter, og dine bøger hjælper mig meget. Jeg er så spændt på KVADRANTIDERNE som jo snart udkommer! Noah er (personligt) den bedste karakter, hvilket selvfølgelig ikke betyder at de andre ikke er. Men jeg har et par spørgsmål: er det dig der har tegnet de tegninger der er på din hjemme side? Kunne det være en mulighed at tegne tidsrejse kompasset? (beskrivelsen i bogen er god selvfølgelig, men jeg elsker at tegne og prøver at lidt forskelligt fra spektrum, og har brug for lidt mere hjælp) hvilke bøger ville det være godt at læse/ting at undersøge for at blive forfatter?
  Det var vist hvad jeg lige kunne finde på i dette øjeblik håber du finder tid til at svare
  Med venlig hilsen

  • Nanna skriver:

   Kære Sofie.

   Mange tak for din besked! Hvor er det dejligt at du kan lide SPEKTRUM, og at serien inspirerer dig til selv at skrive. Håber du bliver ved med det (uanset om du ender med at blive forfatter eller noget andet) 🙂

   Jeg er også super spændt på at kunne dele Noahs historie med dig! Desværre har jeg i denne uge måttet offentliggøre at det ikke bliver til marts, som planlagt. Jeg har ikke fået nogen ny udgivelsesdato endnu. Du kan læse mere om årsagen her: https://www.instagram.com/p/BtQf35Dnd8K/

   Men nu har jeg lagt en plan for hvordan jeg (forhåbentlig) kan få mere tid til at skrive SPEKTRUM-bøgerne, så der ikke går så længe mellem de næste bøger. Jeg håber det lykkes! Du kan læse mere i mit seneste blogindlæg her: http://nannafoss.dk/?p=2982

   Angående kompasset fra SPEKTRUM, så har jeg faktisk ikke nogen tegninger af det, men min mand har overvejet at lave det som en 3d-model (det er også ham der har designet prismet som er på forsiden af bøgerne). Det kunne være sjovt at se hans fortolkning af de beskrivelser der er i bøgerne 🙂

   Hvis du gerne vil dygtiggøre dig som forfatter, kan jeg anbefale at du læser en masse bøger selv – og evt. finder andre som skriver til at sparre med. Du kan fx gå ned på dit lokale bibliotek eller din ungdomsskole og spørge om de har et skrivehold for unge – eller foreslå at de opretter ét. Det er uvurderligt at få feedback på sine tekster, også selvom det kan være lidt grænseoverskridende.

   Du kan også se forfattere fortælle om deres arbejdsmetoder og forfatterliv på fx BogForum i København eller Fantasyfestival i Esbjerg, eller du kan finde foredrag på nettet. Selv er jeg glad for de Litt Talks der ligger her: https://vimeo.com/channels/litttalk (prøv fx at starte med de videoer med Michael Kamp, Lene Kaaberbøl, Sanne Munk Jensen, Nicole Boyle Rødtnes eller mig selv – der er indholdet primært litteratur til børn og unge).

   Jeg håber det gav noget inspiration. Rigtig god skrivelyst!

   Kærlig hilsen
   Nanna

 12. Lærke skriver:

  Hej Nanna

  Min mor og jeg er begge helt vilde med Spektrum serien.
  Kan vi på et tidspunkt forudbestille den næste? Og hvor?

  • Nanna skriver:

   Kære Lærke.

   Tak for din besked! Hvor skønt at høre at både du og din mor er fanget af SPEKTRUM-serien.

   Det plejer at være muligt at forudbestille bøger på bl.a. SAXO.com, men der er bøgerne ofte dyrere end hvis du fx køber direkte på forlaget Tellerups egen side. Det er endnu ikke muligt at forudbestille den næste SPEKTRUM-bog, KVADRANTIDERNE, da den er blevet forsinket. Det er jeg virkelig ked af, men forklaringen kan findes her: https://www.instagram.com/p/BtQf35Dnd8K/

   Jeg har netop lagt en plan for (måske) at kunne få mere tid til at gøre SPEKTRUM-bøgerne færdige lidt hurtigere end hidtil. Det ville være skønt, både for mig og for jer (dejlige og tålmodige) læsere 🙂 Læs mere i mit seneste blogindlæg: http://nannafoss.dk/?p=2982

   Jeg glæder mig til at dele mere af serien med jer begge to!

   Kærlig hilsen
   Nanna

 13. My skriver:

  Hej Nanna

  Elsker bøgerne har hørt dem 2 gange og er ved at læse dem for 2 gang<3

  Lagde mærke til at de ændre klasse trin i bogen
  I leoniderne går
  Linus i 8,
  Adrianna, Pi, Noah og Emilie i 9
  Alban (Nasrin) i 10

  Men i ursiderne er de gået en klasse ned?
  Undre mig bare🙃
  MVH

  • Nanna skriver:

   Kære My.

   Tak for din besked! Hvor er det fedt at du har lyst til at genlæse/genhøre SPEKTRUM-serien. Jeg glæder mig til at turen kommer til Noah i bind 4 🙂

   Du har helt ret i at de rykker et klassetrin i bind 3, URSIDERNE. Det er desværre en tosset fejl der er smuttet igennem både redigering og korrektur uden at blive opdaget – men der er allerede en del læsere som har bemærket det. Håber ikke det er alt for forvirrende. De går alle sammen stadig i de klasser som er beskrevet i de to første bøger – og det bliver selvfølgelig rettet hvis bogen bliver genoptrykt 🙂

   Kærlig hilsen
   Nanna

 14. Malene skriver:

  Hej Nanna.

  Jeg er blevet vild med Spektrum og er i gang med at høre nr. 4. Jeg har svært ved at lægge bøgerne fra mig, fordi de er så spændende og personerne meget livagtige.
  Jeg er synshandicappet, så jeg synes det er super fedt, at Alban er blind. Det er meget sjældent, at man oplever i en bog, at en af hovedpersonerne har et handicap, så stor respekt for det og også din måde at fremstille blinde på, især i den første bog, hvor det bliver beskrevet at folk taler til ham, som om han er et barn osv. Det er nemlig noget vi blinde kæmper med dagligt. Og så er din beskrivelse af hans hjælpemidler og måde at begå sig på også meget troværdig. Endnu engang stor respekt for, at du tør berøre emnet.
  Kan du løfte sløret for, hvornår bind 5 udkommer? Jeg er nemlig en anelse utålmodig 😉
  Hvor meget af serien har du planlagt fra starten? Jeg synes nemlig det hele hænger så godt sammen, og jeg tænker, at det må være lidt forvirrende at skulle få alt til at passe sammen, når de rejser så meget i tiden og også nogle gange tilbage til begivenheder, som de selv har oplevet en gang. Det har jeg enorm respekt for, for nogen forfattere roder sig ud i så indviklede historier, at de selv har svært ved at få alle enderne til at mødes så det giver mening.
  Undskyld den meget lange besked.
  Mvh.
  Malene

  • Nanna skriver:

   Kære Malene!

   Tusind tak for din fine besked 🙂

   Jeg er super glad for at høre at Albans historie rammer dig, ikke mindst på grund af detaljerne om blindehverdag, fordomme og hjælpemidler.

   Hvis du ikke allerede følger med i forfatterdokumentaren 60 UGER TIL UDGIVELSE, som følger mit arbejde med bind 5 – Albans bog – fra start til slut, kan du blandt andet se mig udforske livet som blind i Episode 6. Det var en meget lærerig dag. Selvom jeg researcher meget på blinderelaterede ting, og også bruger testlæser fra Dansk Blindesamfunds Ungdom, er det noget andet at mærke en synsnedsættelse på egen krop.

   Jeg har planlagt de overordnede linjer i serien fra starten, men visse ting udvikler sig spontant mens jeg skriver. Jeg lærer først for alvor en person at kende, når jeg skal skrive fra vedkommendes perspektiv, og det kan somme tider påvirker detaljer i den enkelte bog samt det overordnede plot. Men jeg kan godt mærke at det er begyndt at blive en udfordring at holde styr på alle trådene her i bind 5, haha!

   Det var oprindeligt planen at bind 5, LYRIDERNE, skulle udkomme på Bogforum i oktober i år – men Corona-lockdown har ædt meget skrivetid, og jeg står uden forlag lige nu, så meget kan ændre sig i tidsplanen. Jeg melder ud på mine egne sociale medier (link nedenfor) samt via 60 UGER TIL UDGIVELSE, så snart jeg ved mere om fremtiden. Jeg glæder mig til at dele Albans historie med dig 🙂

   Min Instagram: http://www.instagram.com/nannafoss
   Min Facebook: http://www.facebook.com/nannafoss

   60 UGER YouTube: http://www.youtube.com/60uger
   60 UGER Instagram: http://www.instagram.com/60uger
   60 UGER Facebook: http://www.facebook.com/60uger

   Kærlig hilsen
   Nanna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *