Konkurrencer

Siden her opdateres med aktuelle SPEKTRUM-konkurrencer, afholdt af mig eller andre (fx giveaways hos mit forlag eller en bogblog).

 

Pt. ingen igangværende konkurrencer.

 

2 svar til Konkurrencer

 1. Laura Monique skriver:

  Selvom jeg ikke kan nå at være med vil jeg stadig gerne gætte. Jeg har en teori om, at du, Nanna har valgt at køre efter farvespektrummet. Du startede ved Emilie (violet), kørte derefter videre til Pi (indigo) og Nasrin (Blå). Hvis du følger farvespektrummet vil den næste i rækken altså værre Noah (turkis). Hvis jeg har ret i min hypotese vil du så skrive videre og færdigøre meteorstormen ‘Ursiderne’ og drage videre til den næste, Quadrantiderne, ikke? Hvis det hele stemmer vil denne meteorstorm gøre navne-gætteriet nemt. Titlen vil have fået sit navn opkaldt efter den førnævnte meteorstorm. Jeg glæder mig utroligt meget til næste bind i serien, selv hvis jeg tager fejl. Dog håber jeg på at kunne få lov at kigge lidt ind i Noahs verden og lytte med i hemmelighed, når de telepartere. Derudover har kompleksiteten overrasket mig i bøgerne, og det er slet ikke til at tro, at jeg ikke har fået øjnene op for bøgerne før, jeg købte dem på Vorbasse marked den anden dag. Du har en stor fan i denne 13-årige pige! Hvis min hypotese ikke holder stik har jeg en reserve, hvis du ikke skriver om drenge, hopper du til den næste pige i farvespektrummet, Adriana. Så vil omslaget være gult, men stadig hedde Quadrantiderne. Dette føler jeg selv, at der er en stor sandsynlighed for. Lige meget hvad har jeg på fornemmelsen, det bliver en oplevelse.
  PS. Skynd dig at få trykt de bøger 😉

  • Nanna skriver:

   Kære Laura Monique.

   Tak for din besked (til konkurrencen om gæt-hovedpersonen-i-bind-4, som er afsluttet nu) 🙂

   Du har helt ret i at det er Noah der er den næste fortæller i SPEKTRUM-serien. Bind 4 kommer til at hedder Kvadrantiderne (ikke med Q, selvom det staves sådan mange steder). Jeg glæder mig til du får lov til at kigge ind i Noahs verden når bogen udkommer i marts 2019!

   Du kan læse mere om bind 4 (og se forsiden) lige her: http://nannafoss.dk/?p=2884

   Kærlig hilsen
   Nanna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *