Foredrag & undervisning

 

  • Vil du have forfatterbesøg – næsten helt gratis?
  • Vil du høre om SPEKTRUM-serien eller om hvordan det er at være forfatter?
  • Vil du lære at skrive dine egne spændende historier?
  • Vil du have anbefalet spændende YA-læsning – eller deltage i en live bogquiz?
  • Vil du have besøg af en forfatter – eller måske endda to?

Jeg holder foredrag, skrivekurser og andre sjove litteraturarrangementer i hele landet – enten alene eller sammen med min gode forfatterkollega Boris Hansen. Du kan læse mere og booke os begge to lige her på BagomBøgerne.dk

 

Er det første gang du booker en forfatter?

Jeg vejleder gerne i forhold til hvad der passer til netop din målgruppe – og kan også hjælpe med ansøgningen om økonomisk støtte til arrangementet (læs om litteraturpuljer / støttemuligheder længere nede på siden).

Skriv til mig på kontakt @ nannafoss.dk (husk at fjerne mellemrum) eller ring på 26 6634 14 – så finder vi ud af det.


Forfatterbesøg – søg en litteraturpulje!

På Kunst.dk kan du søge tilskud, hvis du vil have besøg af forfattere på din skole, dit seminarium eller til et privat/lokalt arrangement – og på den måde få dækket det meste af forfatterens løn. Du kan søge tilskud til både foredrag og til længere undervisningsforløb – læs mere og se ansøgningsfrister under de enkelte puljer.

PULJE 1: Dansk og udenlandsk litteratur for børn og unge
I denne pulje kan du søge tilskud til produktion af danske børne- og ungdomsbøger, til oversættelser til og fra dansk, litterære arrangementer, litteraturfestivaler, støtte til udvikling af digitale fortællinger for børn og unge, rejser og research og andre litterære projekter for børn og unge.
Ansøgningsfrist 1. april + 1. oktober

PULJE 2: Dansk litteratur i Danmark
I denne pulje kan du søge tilskud til produktion af danske værker, litterære arrangementer og litteraturfestivaler samt til rejser og til kursusvirksomhed i forfatterforeningerne.
Ansøgningsfrist 1. februar + 15. august

PULJE 3: Huskunstnerordningen
I denne pulje kan der søges om støtte til kunstnerhonorar i forbindelse med børn og unges møde med professionelle kunstnere i skoler, dagtilbud m.m.
Ansøgningsfrist 1. oktober

 

 

Mine erfaringer

Jeg har blandt andet holdt foredrag disse steder:

Jeg har lavet skriveworkshops og skrivekurser rundt omkring i landet, blandt andet disse steder:

Jeg har gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur i København (2014-16) og har deltaget i et utal af skrivekurser selv.

Boris Hansen og jeg har desuden afholdt en række litteraturarrangementer i fællesskab de senere år, blandt andet fællesforedrag, forfatterbattles og litteraturquizzer på bogmesser og biblioteker rundt omkring i landet. Læs mere om os her: BagomBøgerne.dk

 

Kontakt

Vil du vide mere? Mine kontaktoplysninger kan du finde lige her.

Vil du være med? Kig i min kalender for at finde ud af hvor og hvornår jeg holder foredrag og skrivekurser i løbet af året.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *