LEONIDERNE – første anmeldelse

 

“Har du set denne?” skrev min redaktør i morges – og linkede til en anmeldelse af LEONIDERNE på Boggnasker.

 

What? Jeg havde regnet med at operation ‘manisk selv-googling’ først ville være aktuel til september, når LEONIDERNE rent faktisk bliver sendt ud til anmeldelse.

 

Men nogen havde åbenbart fået lov til at smugkigge på en e-version … og voilá! Min allerførste anmeldelse! Jeg nåede ikke engang at få sommerfugle i maven, før jeg havde klikket på linket og speedlæst mig igennem den.

 

Leoniderne Boggnasker 25-08-2014

 

Og den var faktisk ret fin! Sommerfuglene begyndte at flakse, da det gik op for mig, at anmelderen havde haft en god (og hurtig) tur igennem SPEKTRUM-universet:

 

Nanna Foss’ debutroman er fængslende og utrolig hurtigt overstået, på trods af de mange sider. Det er sjældent at vi får så særlig en læseoplevelse af Nanna Foss, en historie der byder på både venskab, kærlighed og skæbnesvangre valg.

 

Karaktergalleriet kan anmelderen også godt lide, blandt andet fordi det tæller en blind teenager, to ekstrempunkere og en meget modvillig hjælper:

 

Flokken er en sjov størrelse og meget anderledes og det er hvad der gør bogen speciel, for hun gør det til sit eget på trods af den velkendte historie.

 

Det er simpelthen så mærkeligt. Og fedt. Mine personer har været inde og vende i en fremmed hjernebark og er blevet analyseret ud igen, i en andens ord. Emilie og hendes venner (og uvenner) har fået deres eget liv nu.

 

And so it begins …

 

Vil du også læse LEONIDERNE før udgivelsen 19/10? Du kan downloade de første otte kapitler og vinde hele bogen lige her.

 

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelse, Der er en første gang for alt..., E-bog, Forfatterliv, Konkurrence, Læseprøve, Leoniderne, Omtale, Reaktion, SPEKTRUM. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *