LEONIDERNE: Læs de første kapitler og vind bogen!

 

Har du lyst til at vinde LEONIDERNE og få den tilsendt længe før den udkommer 19. oktober?

 

Hvis svaret på dette spørgsmål er “HELL YEAH” (eller en anden variation af “ja tak, det kunne da være hyggeligt”) … så skal du gøre to ting:

 

TRIN 1: Læs de første otte kapitler af bogen. Du kan klikke dig frem til en PDF-læseprøve lige her: Leoniderne kapitel 1-8 PDF – eller du kan hente en ePub-læseprøve på Tellerups hjemmeside (kræver at du har en e-læser eller en app, der kan håndtere ePub-format).

 

TRIN 2: Skriv til mig, hvad du synes om kapitlerne. Det behøver ikke være en lang roman-kommentar. Det skal bare være dit umiddelbare indtryk. Giver det dig lyst til at læse mere? Du kan skrive en kommentar under indlægget her, på min Facebook-side eller på min Instagram-profil.

 

Hvis du skriver alle tre steder, får du tre lod i konkurrencen! Men undgå (for mange) spoilers, så er du sød! 😉

 

UPDATE 10/9: Vinderen er nu fundet og kan ses på Facebook 🙂

 

SPEKTRUM tellerup DK

 

NB! Hvis du har lyst til at anmelde LEONIDERNE eller lave et interview med mig i forbindelse med udgivelsen, så skriv til mig på kontakt@nannafoss.dk (først til mølle med anmeldereksemplarerne).

 

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelse, Der er en første gang for alt..., E-bog, Interview, Læseprøve, Leoniderne, SPEKTRUM. Bogmærk permalinket.

8 svar til LEONIDERNE: Læs de første kapitler og vind bogen!

 1. Henriette Markussen skriver:

  Wauw, jeg har lige læst de 8 kapitler, og glæder mig allerede til at læse resten. Tillykke med din bog

  • Nanna skriver:

   Tak for din kommentar, Henriette. Dejligt at du kunne lide de første kapitler! Glæder mig til at dele resten af SPEKTRUM-universet med dig 🙂

 2. Julie skriver:

  Så fik jeg slugt de 8 kapitler og er helt solgt. Jeg må bare læse resten og helst NU!
  Super fedt skrevet, flere gange sad jeg og grinede højlydt :)¨
  Jeg blev suget ind i universet allerede inden jeg havde læst første kapitel færdigt.
  Stort tillykke med kommende udgivelse af denne spændende bog!

  • Nanna skriver:

   Tusind tak, Julie! Det er jeg rigtig glad for at høre 🙂

   Jeg glæder mig, til du kan læse resten. Måske er du heldig at det bliver før oktober? 😉 Husk at du kan få ekstra lodder i konkurrencen ved også at kommentere på Instagram og Facebook (links til begge i indlægget herover).

 3. Lisbeth skriver:

  Slugte de 8 første kapitler… igen. (Var testlæser dengang bogen stadig var helt, helt ny) 🙂 Selvom jeg “kender” slutningen (kan jo være den er blevet ændret siden jeg læste den) på dette første bind i en forhåbentlig lang og yderst spændende serie, kunne jeg som andre læsere stadig grine over bogens tekst og nyde hvor velskrevet historien er. Udover at bogen er super god (ingen spoiler) så er forsiden utrolig flot og er sikker på at bogen vil se godt ud på min bogreol 🙂

  • Nanna skriver:

   Tusind tak for den fine kommentar, Lisbeth! Fedt at historien stadig kan fange dig, selvom du har læst den før. Slutningen er lavet lidt om, men du vil nok stadig kunne genkende den (ingen spoilers) 😉 Det er altid sjovt, når nogen har fulgt historien helt fra starten. Og ja, jeg er også superglad for forsiden!

 4. Sofie B. skriver:

  Jeg fortsætter min indædte kampagne for at vinde Leoniderne på bogform! Otte kapitler jo meget godt, men når man selv er (næsten så) nørdet som Emilie og gutterne, så vil man gerne have det hele med…

  • Nanna skriver:

   Fantastisk kampgejst, Sofie – I like it! 😀

   Jeg trækker lod lige om lidt. Dit navn er i bunken tre gange. Måske du er heldig, at Emilie og gutterne kigger forbi postkassen senere på ugen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *