Overspringshandlinger: Online-tests

 

Store Bededagsferien er hermed omdøbt til Store Svededagsferien.

 

Jeg har nemlig brugt en stor del af den forlængede weekend på at kampsvede over redigereringen i den skarpe forårssol. Det er gået op for mig at der sker alt for lidt karakterudvikling med en af de gennemgående personer i min SPEKTRUM-serie. Faktisk så lidt at det ikke rigtig giver mening at have vedkommende med, hvis ikke jeg laver noget drastisk om.

 

En god måde at skabe plotmæssig fremdrift er at slå nogen ihjel. Eller i det mindste gøre nogen uvenner. Det skal være skidt, før det kan blive rigtig godt. Men jeg har ikke helt fundet ud af, om det kræver et regulært dødsfald, eller om jeg ‘bare’ kan klare det med en masse blod og bandeord. Indtil videre har jeg skrevet og slettet og rykket rundt i én uendelighed. Det bliver langsomt bedre. Men også mere dystert end første udkast.

 

Når jeg går i stå med redigeringsmassakren, lusker jeg lidt rundt på nettet for at tømme hjernen. Instagram, Facebook og så videre. Men i dag fandt jeg en ny side, som byder på noget nær de skønneste og mest hjernedøde overspringshandlinger næst efter kattevideoer og cover-numre på YouTube: Online-tests! Yes!

 

super

 

Vil du lege med? Så prøv selv! 

 

What’s Your Superpower? (Mit resultat: Healing touch)

Which X-Men Character Are You? (Mit resultat: Professor X)

Which Hogwarts House Do You Belong In? (Mit resultat: Hufflepuff)

Which “Game of Thrones” House do you belong to? (Mit resultat: House of Stark)

Which HUNGER GAMES Champion are you? (Mit resultat: Katniss Everdeen)

Which Disney Princess are you? (Mit resultat: Snow White)

Which ‘FIREFLY’ Crew member are you? (Mit resultat: Malcolm Reynolds)

 

Nå … men tilbage til redigeringen. Jeg har en masse blod, jeg skal have tørret op …

 

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i BOG 2, Dilemma, Ferie, Film, Forfatterliv, Geminiderne, Overspringshandlinger, Redigering, SPEKTRUM. Bogmærk permalinket.

4 svar til Overspringshandlinger: Online-tests

 1. Louise Haiberg skriver:

  Ej, det er ikke pænt. Jeg har rigeligt med overspringshandlinger i forvejen. ;o/ Jeg er igang med korrekturen og har vildt lyst til at lave alt muligt andet sjovt. Suk. Når det gælder plot fremdrift, så kan jeg da varmt anbefale nogle skriftlige drab. ;o)

  • Nanna skriver:

   Jeg ved at min hjerne er ved at være i zombie-mode, når jeg browser rundt efter tests. Det er en guilty pleasure af de bedre (og slemt vanedannende)!

   Korrektur. Ydrk. Er selv lige kommet ud af dén kattepine for første gang. Nu er der forhåbentlig et par måneder til jeg sidder der igen. God fornøjelse! Du kan jo tage en lille superhelte-test eller tre, hvis du bliver træt af kommaer … 😉

   • Louise Haiberg skriver:

    Når jeg går i zombie-mode ender jeg gerne inde på youtube og ser alt fra anime til kattevideoer.

    Føler med dig. Men bare rolig, du når at glemme hvor slemt det var, før du skal igang igen. Mange tak. ;o) Hæ Hæ. Jeg fik superstyrke.

    • Nanna skriver:

     Superstyrke! Altid godt, når man skal svinge korrekturøksen 😀 Og ja, jeg satser på at min hukommelse er hullet som en si, når jeg kommer ud på den anden side af redigeringen. Måske glæder jeg mig ligefrem til korrekturlæsningen til den tid?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *