Plotpuslespil og påskeferie

 

Hold da op, det er næsten en måned siden jeg skrev sidste indlæg …

 

Men jeg har også haft travlt! Jeg har været opslugt af korrektursumpen i flere uger, så nu er Leoniderne snart på vej til tryk (gyyyys).

 

Desuden er jeg ved at klippe-klistre mig igennem plottet til Geminiderne, bind #2 i SPEKTRUM-serien. Jeg har allerede slettet en gennemgående karakter, men bogen skal skæres meget mere ind til benet, før min redaktør får fingre i den igen. Sløve passager skal dø, forvirrende kapitler skal revurderes og sproget skal strammes op. Indtil videre har jeg en kapiteloversigt på 12 sider, som jeg laver noter og mærkelige farvekoder i, og et word-dokument på 363 sider, der skal rundbarberes.

 

Og plothuller? Dem lapper man selvfølgelig med lim og tape … 😉

 

2014-04-23 16.18.39

 

 

Der har heldigvis også været tid til påskeferie, og selvom den har båret præg af febersyge børn med hoste og lungebetændelse, så har vi også været på æggejagt hos mormor. Og vi har fået plantet ting ud i køkkenhaven (som forhåbentlig ikke bliver kvadret af den truende frost i næste uge!)

 

Mine arbejdsdage er ikke helt tilbage til normalen endnu, på grund af flere sygedage og yngstebarnets skift fra dagpleje til børnehave i denne uge … men jeg er så småt begyndt at snige mig ind på Geminiderne igen. Det tager tid, kan jeg godt mærke, men det skal nok lykkes. Indtil videre har jeg fået en måned mere af redaktøren til at pusle i.

 

2014-04-19 14.56.58

 

 

Og hey, jeg har været til koncert! Kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været til koncert. Eller hvornår jeg sidst har haft ringen for ørerne i flere dage (stod lige foran den ene højtaler, helt oppe foran). Det var helt afgjort en af de allerfedeste koncerter, jeg har beæret mine trommehinder og mit svedende-hoppende-jublende korpus med! Hvis du ikke kender Walk off the Earth, så er du gået glip af noget. De er for fede. Jeg skriver nok et selvstændigt blog-indlæg om deres for-fedest-hed snart. Stay tuned …

 

 

2014-04-18 22.59.00

 

 

Jeg har også set Frost med ungerne, cirka en milliard gange. Første gang jeg så den, var jeg en lille smule skuffet. Alle mine tegnefilmsnørde-venner havde lovprist den og enstemmigt bedyret, at den var langt bedre end To på flugt, som ellers er én af mine storfavoritter … og måske på grund af hypen blev det lidt en fuser. Men efter en milliard gange på repeat er jeg blevet glad for den. Ikke mindst fordi den tør ruske op i de ret fastfrosne (haha) kønsroller, der normalt er i Disney-film. Stærke kvinder og homo-købmænd for the win!

 

Hvis du ikke har set Frost endnu, så gør det! Medmindre du hader tegnefilm og/eller talende snemænd, selvfølgelig. Men så prøv at se den alligevel. Jeg lover, at den ikke er så tåbelig, som traileren giver udtryk for.

 

Hvis du HAR set Frost, men endnu ikke har set den ‘ærlige opsummering’, så præsenterer jeg hermed dagens gode griner: Honest Trailers – Frozen

 

When you’re out of ideas, you give ‘em a singing snowmaaaaaan!

 

2014-04-15 21.42.26-1

 

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i BOG 2, Ferie, Film, Forfatterliv, Geminiderne, Korrektur, Leoniderne, Musikalsk inspiration, Redigering, SPEKTRUM. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *