Flere fantastiske anmeldelser af SKYBRUD!

Skybrud cover

 

Har været (næsten) offline siden tirsdag på grund af spontan skriveferie til Sverige … og da jeg tændte computeren her til aften, opdagede jeg, at der er kommet hele to supergode anmeldelser af novellesamlingen SKYBRUD i ugens løb!

 

Den første anmeldelse er skrevet af Emil Blichfeldt fra Bogblogger. Han kan generelt rigtig godt lide samlingen og fremhæver flere af forfatterne. Blandt andet … mig. På en måde så jeg faktisk sidder og bliver helt befippet og ikke kan koncentrere mig en pløk om at læse korrektur.

 

Her er et udpluk af de pæne ord:

 

Det fuldstændigt gennemarbejdede er en ting, der er til fælles for alle noveller. Men der er især et bidrag, der hæver sig i flokken og det er i min optik Corpus Callosum. For i historien om en verden, hvor fantasi er af det onde og robotagtig adfærd fremelskes, så leverer Nanna Foss det der virkeligt får det til at rykke, når alt andet er på plads, nemlig en nuanceret persontegning.

Nanna skriver så man kommer ind under huden på hendes personer og efter endt læsning vil man have mere. Faktisk blev jeg så begejstret for novellen, at jeg straks gav mig til at google forfatteren og fandt ud af at hun er kommet ind på forlaget Tellerup og inden for en overskuelig fremtid romandebuterer med serien Spektrum. Den serie glæder jeg mig meget til at læse.

 

Hmm. En teeny-weeny-lillebitte smule angstprovokerende at vide, at der allerede sidder en anmelder på spring, når LEONIDERNE udkommer 1. oktober. Men også ret spændende. Håber han bliver lige så glad for persontegningerne i SPEKTRUM-universet.

 

Den anden anmeldelse er skrevet af Karin Hald fra Skrivepulten. Hun er selv medlem af HUF og har været min seje responsmakker siden 2012 … men hun har (synes jeg) lavet en meget professionel anmeldelse af SKYBRUD uden skelen til, at hun kender en del af novelleforfatterne i forvejen. Hun nævner ingen navne, men roser samlingen som helhed.

 

Karin skriver blandt andet:

 

Novellerne er fuldt på højde med enhver anden professionel forfatters. Faktisk synes jeg de har en langt bedre fornemmelse af trenden indenfor ungdomslitteratur. (…)

Fantastisk samling. Læs den!!

 

Således nydeligt udstyret med velmotionerede smilemuskler vil jeg nu begive mig videre ud i korrekturen. Mærkelige orddelinger opdager jo ikke sig selv …

 

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i Der er en første gang for alt..., Forfatterliv, HUF, Korrektur, Leoniderne, Noveller, Omtale, Reaktion, Skriveferie, SPEKTRUM. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *