Lektør og Boggnasker-stjerneregn til SKYBRUD

 

Skybrud Boggnasker 12-03-2014

 

Jeg holdt lige pause fra korrekturen på LEONIDERNE et øjeblik … og opdagede, at der er kommet både en rigtig flot anmeldelse samt en lektørudtalelse til novellesamlinen SKYBRUD!

 

Anmeldelsen ligger på Boggnasker.dk og har scoret næsten fuldt hus i stjernerækken. Generelt får novellesamlingen stor ros:

 

Alle novellerne er fremragende og af høj kvalitet, godt indhold og en uventet slutning.

 

Og så har mit navn endda sneget sig med i forbifarten:

 

Novellerne [er] velskrevne og velovervejede, og flere af dem er virkelig er gået ned i deres materiale. Særligt Corpus Callosum af Nanna Foss. Denne omhandler en dyster fremtid, hvor kun folk som har en dominerende højre hjernehalvdel har en chance i samfundet. De venstrehåndede bliver termineret. (…)

 

Der også kommet en lektørudtalelse. Det er en slags boganmeldelse, lavet af en bibliotekar. Andre bibliotekarer kan så læse anmeldelsen og finde ud af, om de har lyst til at bestille bogen hjem til hylderne.

 

Lektøren skrev blandt andet om SKYBRUD:

 

“Man bemærker tydeligt skrive- og skabertrangen i de unge forfattere (…). Håndværket er i orden og novellerne er fint og ret traditionelt bygget op.”

 

Novellesamlingen er allerede begyndt at blive bestilt af bibliotekerne … lidt underligt, men også ret fedt!

 

Har helt røde kinder nu. Skynder mig at korrekturlæse videre, før det bliver for slemt!

 

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i Der er en første gang for alt..., Forfatterliv, HUF, Lektør, Noveller, Omtale, Reaktion. Bogmærk permalinket.

2 svar til Lektør og Boggnasker-stjerneregn til SKYBRUD

  1. Merete skriver:

    Step away from the computer, søde Nanna. De røde kinder skal nydes, svælges i og fejres. Så må korrekturen vente til i morgen. -Elller lov at vi får lov at fejre dig snart, hvis du ikke kan hives fra tasterne lige nu. Tillykke! Sgu! 🙂

    • Nanna skriver:

      Hehe … du har nok ret. Er dog så opslugt af korrekturmonsteret lige nu, at det er svært at slippe ud af dets kløer. Men fejring, snart. Mmmm … lyder ikke helt skidt med en undskyldning for hygge 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *