Bagsidetekst + udgivelsesdato til SPEKTRUM 4

 

Endelig kan jeg fortælle lidt mere om SPEKTRUM 4: KVADRANTIDERNE!

Mine Patreon-støtter fik allerede løftet sløret forleden, men nu får alle andre også at vide hvad den næste bog i SPEKTRUM-serien kommer til at byde på. Min redaktør har nemlig godkendt bagsideteksten til Noahs historie. Yay!

Og bedst af alt: Jeg har også fået en udgivelsesdato af forlaget! Mere om dén om et øjeblik.

Men allerførst lidt om bagsidetekster. Jeg har nemlig altid syntes at de var svære at skrive. De skal skabe spænding uden at spoile – og de skal formidle essensen af en hel historie ved at koge mange hundrede sider ned til få linjer. Når jeg skriver på en bog, prøver jeg løbende at formulere bagsideteksten. Både som overspringshandling (host, host), men også for at teste om temaet i historien er skarpt nok udtrykt undervejs til at blive kondenseret på en bagside. Det er en ret god rettesnor undervejs i arbejdet.

Jeg kan afsløre at jeg var ret langt med SPEKTRUM 4, før det lykkedes mig at skrive bare et nogenlunde udkast til bagsideteksten. Jeg har vidst hvad bogen skulle handle om, nærmest lige siden jeg fik idéen til SPEKTRUM-serien for mere end 10 år siden – men det er ikke ensbetydende med at jeg altid har haft et klart billede af HVORDAN historien skulle fortælles. Hvilke temaer der skulle i fokus eller hvilken fortællestruktur jeg skulle bruge. Alle sådan nogle detaljer falder som regel først på plads når jeg begynder at skrive på bogen. Jeg kan ikke på forhånd tænke mig til hvad der fungerer optimalt, uanset hvor meget jeg prøver.

Men her er den altså. Bagsideteksten til KVADRANTIDERNE. Både som billede (klik for større version) og som tekst (nederst).

Essensen af Noahs historie, kogt ned til få linjer. Jeg håber den gør jer lige så spændte som jeg er 🙂

 

 

Det er fucking nederen at blive ædt.
At dø i drømme, uden at kunne gøre noget som helst.
Men det allerværste?
At være skyld i at en anden person dør.
Hver eneste nat, igen og igen.
Og måske også i virkeligheden.

Noah er ekspert i at blive uvenner med alle, og i at lyve
uden at blinke.
Men han er også ekspert i at holde sig vågen.
Helst for evigt.
For med søvnen kommer monstrene – og alt det andet
som Noah kæmper for at undgå.
Sprækkerne i hans panser bliver langsomt større, og
det kan have alvorlige konsekvenser.
Både for ham selv og for andre.

Tilmed er livet som tidsrejsende mere livsfarligt end
nogensinde, og for at overleve skal Noah og hans venner
hele tiden være et skridt foran.
Katastrofen lurer lige om hjørnet hvis man mister kontrollen.
Over monstrene, over løgnene – og over sig selv.

Noah indser snart at han ikke kan blive ved med at flygte
fra fortiden. For visse hemmeligheder kan koste liv.
Det er kun et spørgsmål om tid …

KVADRANTIDERNE er fjerde bind i serien SPEKTRUM,
hvor venskab, kærlighed og skæbnesvangre valg
bindes sammen på tværs af tid.

 

Men hvornår udkommer SPEKTRUM 4 så?

 

Hvis du har fulgt med herinde i et stykke tid, ved du måske at Noahs historie er blevet forsinket et par gange. Det er blandt andet derfor jeg har oprettet min Patreon-side – for at skaffe mere skrivetid til projekt SPEKTRUM, efter nogle år med meget tumult og økonomisk neglebideri. Jeg er stadig i gang med at afprøve forskellige løsninger for at få forfatterhverdagen til at hænge sammen – også selvom det betyder (flere) søvnløse nætter. Men hvis der er noget som Noah har lært mig de seneste år, så er det at det at blive ved med at bevæge sig fremad, uanset hvad.

Og på trods af forsinkelser er jeg nu omsider nået så langt med SPEKTRUM 4 at forlaget har sat en udgivelsesdato! Wee! Aaaah! Jubelråb!

SPEKTRUM 4: KVADRANTIDERNE udkommer fredag d. 15. november på BogForum.

Lige nu føles det måske som lang tid at vente (også for mig!) Men Noah er på vej. Og han udkommer i år, og det bliver verdens bedste følelse endelig at kunne sende ham i armene på læserne – efter den maratonproces som hans historie har været.

Og hvad siger I … skal vi ikke lave noget larm frem til november med nogle sneakpeeks, konkurrencer og andet lir? 🙂

JEG GLÆDER MIG!

 

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i Bagsidetekst, BOG 4, Bogmesse, Kvadrantiderne, Patreon, SPEKTRUM. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *