Vil du høre en fed tidsrejsepodcast?

 

For nogle måneder siden var jeg forbi Hvidovre Bibliotekerne for at tale med Mette Klein og Teddy Stecher Tofte. De huserer til daglig som bibliotekarer, litteraturformidlere og superhelteagtige bekæmpere af fake news i forstæderne – og så har de fået den fabelagtige idé at lave en podcast om nørdeting. Blandt andet Batman og tidsrejser.

 

Jeg fik æren og fornøjelsen af at samtale med dem om tidsrejseteorier, skæbneparadokser og udfordringerne ved at skrive SPEKTRUM – og resultatet kan nu høres online. Vi kommer også omkring en del tidsrejsefiktion (blandt andet mine egne favoritter), og jeg løfter en lillebitte flig af sløret for hvad der mon er i vente for Emilie, Noah og co.

 

Desuden diskuteres det om man kan blive ‘tidløs’, ligesom man kan blive ‘hjemløs’ – og der bliver læst nogle virkeligt syret-fede digte op af én der hedder Sternberg, hvis bog på overnaturlig vis endte med at materialisere sig lige i rette øjeblik (eller har der mon været en tidsrejsende på spil?)

 

Hvis du vil høre podcasten, og finde min lange inspirationsliste over gode film og bøger (og filmatiserede bøger) med tidsrejser, så find det hele her. Man kan naturligvis også downloade afsnittet via iTunes, Soundcloud og Google. Der er tre podcasts fra Mette og Teddy indtil videre, og flere på vej!

 

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i Boganbefalinger, Der er en første gang for alt..., Podcast, SPEKTRUM. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *