Fantasyfestival: Program + 3 konkurrencer

Ses vi mon på Fantasyfestival (Esbjerg) i år? Her er mit program for messen:

Tirsdag d. 11/9 kl. 19 laver jeg optaktslivestream med min betabuddy/forfatterkollega Boris Hansen – hvis afsluttende bog i PANTEON-SAGAEN udkommer på Fantasyfestival!

Vi fortæller bl.a. hvilke overraskelser vi har i ærmet i Esbjerg – og udlodder 2 weekendbilletter til Fantasyfestival (KONKURRENCE #1).

Overraskelserne har noget med kopperne på nedenstående billede at gøre, men der er også spændende ting om SPEKTRUM 4: KVADRANTIDERNE under opsejling!

Hvis du trykker ‘Deltager’ eller ‘Interesseret’ til vores Fantasyfestival Facebook-event får du automatisk besked om livestreamen når den starter – og bliver opdateret på konkurrencer, overraskelser og program. Find eventen her.

Og HUSK at du stadig kan deltage i #SpotSpektrum (KONKURRENCE #2) – både ved at stemme på din finalefavorit, men også ved at tage (endnu flere) billeder til konkurrencen. Jeg udlodder nemlig en hemmelig ekstrapræmie blandt alle deltagere som har afgivet et eller flere bud inden Fantasyfestival. Læs mere om finaleafstemningen og ekstrapræmien her.

I øvrigt har Boris Hansen gang i en superfed #FarvelTilPanteonfinale (KONKURRENCE #3) hvor man kan vinde bøger + manushjælp (han er en virkelig dygtig testlæser – siger det bare!) Læs mere om konkurrencen og deltag på Facebook eller Instragram.

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i #BagomBøgerne, BOG 4, Bogmesse, Foredrag, Konkurrence, Kvadrantiderne, Nanoris, Signering, SPEKTRUM, SpotSpektrum, Testlæsere. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *