Nyt om SPEKTRUM 4 + konkurrencevinder + en overraskelse

Tusind TAK for alle jeres kreative bud i gættekonkurrencen til SPEKTRUM 4! Jeg er virkelig imponeret over jeres detektivevner. Nogle af jer havde været omkring den fine, fanskabte SPEKTRUM-wikia efter ledetråde, mens andre var blevet inspireret af playlisten til SPEKTRUM 4 på YouTube. Andre igen havde nærstuderet lister over meteorstorme og kigget på farverækkefølger fra de tre tidligere SPEKTRUM-bøger. Og så var der nogle der bare håbede at det blev deres yndlingskarakter … 😉

Men NU kommer det spændende: For hvem havde egentlig gættet rigtigt? Det kan jeg hermed (endelig!) fortælle. Her kommer altså både en afsløring af titel + cover(farve) + ikke mindst hovedpersonen i SPEKTRUM 4! Konkurrencevinceren kan ses nederst i indlægget.

Titlen på den næste SPEKTRUM-bog bliver KVADRANTIDERNE. Mange havde gættet på varianten ‘Quadrantiderne’ eller ‘Bootiderne’ – for den pågældende meteorstorm går under alle tre navne. Men den endelige titel bliver altså Kvadrantiderne.

Og farven? Tja, som mange har gættet på, bliver coveret på den næste bog turkis (blå-grøn-ish). Det er som altid lavet af den superdygtige Danielle Finster. Er det ikke vidunderligt smukt?

Men HVEM handler den næste SPEKTRUM-bog så om?

De fleste gættede det faktisk. Og jeg har glædet mig så sindssygt meget til at måtte fortælle det!

I bind 4 følger læseren nemlig Noah. Tvillingebror til Pi (hovedpersonen i bind 2) og ‘alles yndlings-emo’ (som @hostilepopcorn på Instagram så smukt formulerede det) 😉 Han er måske dén af karaktererne i SPEKTRUM-universet som flest læsere har et had-kærlighedsforhold til. Han er hidsig, kynisk og fandenivoldsk, og det har været en virkelig sjov hovedperson at skulle leve sig ind i som forfatter. Men der gemmer sig flere dystre hemmeligheder under den sortklædte fuck-it-all-overflade. Jeg glæder mig til I alle sammen får lov til at opleve Noahs verden indefra.

Men … HVORNÅR bliver dét?

Det var oprindeligt planen at SPEKTRUM 4 skulle have været med på bogmesserne her i efteråret 2018. Men min tidsplan for bogen væltede totalt da min mor døde sidste år, og kombineret med flere andre praktiske forhindringer har det skubbet udgivelsesdatoen. Derfor udkommer bind 4 den 15. marts 2019.

MEN! Der vil også komme en ret fed SPEKTRUM-overraskelse senere på året. Og jeg kommer til at deltage på alle tre efterårsmesser (Fantasyfestival i Esbjerg, Herlufsholm Fantasy Bogmesse i Næstved samt BogForum i København), som vil byde på helt særlige overraskelser til de fremmødte SPEKTRUM-læsere. Se mere i min kalender som opdateres løbende. Jeg kan ikke fortælle mere lige nu – men følg med her på bloggen, samt på min Facebook og Instagram for nye updates. Hold også øje med konkurrencer og andet spas frem til udgivelsen af SPEKTRUM 4. Jeg lover at ventetiden ikke bliver kedelig!

Jeg glæder mig HELT VILDT til at dele mere af SPEKTRUM-universet med jer alle sammen 🙂

.

.

.

… og hvem vandt så den konkurrence? 

Jeg har trukket lod blandt de mere end 200 kommentarer på Facebook og Instagram om hvem der skulle vinde et signeret eksemplar af SPEKTRUM 4: KVADRANTIDERNE når den udkommer til næste år.

Vinderen blev @mathildemarie_hb på Instagram (og har fået direkte besked). Kæmpestort tillykke! 🙂 🙂

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i BOG 4, Bogmesse, Forfatterliv, Konkurrence, Kvadrantiderne, SPEKTRUM. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *