Ses vi på BogForum?

NB! Nu med konkurrence!

For 6. år i træk skal jeg på BogForum – og jeg glæder mig! Jeg har nemlig fået æren af at optræde på hele to scener, og så glæder jeg mig selvfølgelig til at hænge ud med forfatterkolleger, læsere og andre søde bogfolk i 3 hele dage.

Søndag eftermiddag er YA eftermiddag på SPOT Scenen – og jeg har for vild optur over at være i selskab med Adam Silvera (USA), Sarah Engell (DK) og en hel masse andre seje YA-forfattere fra ind- og udland.

Det er i øvrigt Boris Hansen, min betalæserbuddy og #BagomBøgerne-kompagnon, der skal interviewe mig på SPOT. Det skal nok blive sjovt! Bered jer på at komme heeelt om bag kulisserne på SPEKTRUM-serien – Boris ved mere om de eksisterende og kommende SPEKTRUM-bøger end de fleste … 😉

I øvrigt er der en lille konkurrence under opsejling, som kommer til at køre hele BogForum-weekenden. Se nederst i dette indlæg for mere info 🙂

Mit program for BogForum ser sådan her ud:

Fredag d. 10. november: Signering kl. 13.00 hos Tellerup.
Lørdag d. 11. november: Signering kl. 12.00 hos Tellerup.
Søndag d. 12. november: Signering kl. 13.15 hos Tellerup.
Søndag d. 12. november: Interview kl. 14.40 på Den Lille Scene (Børnescenen).
Søndag d. 12. november: Signering kl. 15.10 hos Biblo.dk.
Søndag d. 12. november: Interview kl. 16.15 på SPOT Scenen.

Hvis du ikke kan fange mig på ét af de programsatte tidspunkter, er du mere end velkommen til at komme over og sige hej, hvis du ser mig 🙂

* * BOGFORUMFOTOKONKURRENCE * *

Vil du vinde DEN ALLERSIDSTE SPEKTRUM-KOP samt en superfed A3-plakat med kortet fra PANTEON-SAGAEN? Plus bogmærker fra begge vores serier – og en bonusplakat med Emilie fra SPEKTRUM 1: LEONIDERNE?

Boris Hansen og jeg afholder en fotokonkurrence som løber hen over de næste 3 dages BogForum. Du behøver dog IKKE deltage på messen for at vinde!

SÅDAN GØR DU:
Tag et billede som symboliserer hashtagget #violetogblå (enten én eller begge farver) – og upload det med hashtaggene #violetogblå samt #bogforum på Instagram. Du må gerne deltage flere gange!

SÅDAN GØR VI:
Boris og jeg vælger den mest kreative vinder SØNDAG D. 12. NOVEMBER KL. 16.45 – umiddelbart efter vores fælles interview kl. 16.15 på SPOT Scenen på BogForum. Hvis du deltager på messen søndag, kan du få din præmie personligt overrakt – og ellers sender vi den til dig.

Vi glæder os til at se jeres billeder! 😀

Hvis du vil møde os på BogForum 2017, kan du finde tidspunkter for signeringer og sceneoptrædener her:

Mød Nanna Foss

Mød Boris Hansen

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i Bogmesse, Foredrag, Forfatterliv, Interview, Konkurrence, Nanoris. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *