ORLA-nominering + gratis e-bøger

Bind 2 i min SPEKTRUM-serie, GEMINIDERNE, er nomineret til Orlaprisen 2017 i kategorien ‘Bedste handling’. Jeg er simpelthen så glad!

Det er børn i alderen 7-12 der indstiller bøger til prisen – hvorefter et fagudvalg bestående af litteraturkyndige voksne og et par læsestærke børn sammensætter det endelige felt af nominerede. Det er den vildeste optur at der er mennesker derude som synes at Pi og co. fortjener en plads i så dygtigt et felt.

Hvis du vil hjælpe GEMINIDERNE med at vinde, kan du stemme på bogen fra mandag d. 11. september til søndag d. 17. september lige her på denne side. Det er i øvrigt præcis samme uge hvor bind 3, URSIDERNE, udkommer på Fantasyfestival i Esbjerg. Dobbelt spændende!

Der er 4 kategorier i alt, og 5 nominerede i hver kategori. Du kan læse mere om Orlaprisen lige her. Du kan også læse uddrag af de nominerede og se videoanmeldelser fra begejstrede børn lige her. For eksempel siger søde Nele om SPEKTRUM 2: GEMINIDERNE:

“Hvis man godt kan lide en bog, som indeholder en masse handling, spænding, fantasy og også noget romantik, så er GEMINIDERNE en rigtig, rigtig god bog at stemme på.”

 

GRATIS E-BØGER

For at fejre nomineringen har mit seje forlag gjort det GRATIS at downloade både bind 1 og bind 2 som e-bøger. Klik her for at komme direkte til bøgerne:

Bind 1: LEONIDERNE

Bind 2: GEMINIDERNE

 

Tjek i øvrigt lige den her fine video og et flot bogmærke de har lavet til Pi …

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i BOG 2, BOG 3, Der er en første gang for alt..., E-bog, Forfatterliv, Geminiderne, Konkurrence, Leoniderne, SPEKTRUM, Ursiderne. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *