#SPEKTRUMblogtour: Kapitel 1

I denne uge kan du følge med i #SPEKTRUMblogtour – og læse de første 7 kapitler af SPEKTRUM 3: URSIDERNE hele 6 uger før udgivelsen lørdag d. 16. september på Fantasyfestival i Esbjerg.

Hver dag fra 7. til 13. august uploades et nyt kapitel på en ny blog. Jeg starter med kapitel 1 i dag på min egen blog – og ugen igennem kan du klikke ind hos 6 udvalgte bogbloggere for at læse videre.

Men faktisk kan du læse det hele allerede nu! Den her wordcloud indeholder nemlig ordene fra alle 7 kapitler:

Hvilken rækkefølge ordene kommer i, får du at vide i denne uge 😉

Følg med i #SPEKTRUMblogtour på de sociale medier – og klik forbi dette indlæg hver dag for at finde links til de bloggere som er med. Her kan du også læse om hvordan jeg har udvalgt bloggerne.

 

Vind bind 3 før udgivelsen

Husk i øvrigt at du kan VINDE bind 3 før udgivelsen ved at deltage i min sommerkonkurrence #SPOTSPEKTRUM – sidste etape kører hele august! Læs mere her.

 

 

 

Læs kapitel 1

Det første kapitel har været offentliggjort her på min egen blog i en del måneder – i en uredigeret version. Men nu er bogen på vej fra trykkeriet, og kapitlet er 100 procent færdigt.

Det er ret kort – men jeg lover at de efterfølgende kapitler er længere 😉 Du kan læse det lige her:

KAPITEL 1

Hvad synes du om starten på SPEKTRUM 3: URSIDERNE? Og hvad tror (håber) du der kommer til at ske i bogen? 

 

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i BOG 3, Bogblogger, Bogmesse, Gæsteblogger, Læseprøve, SPEKTRUM, SpotSpektrum, Ursiderne. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *