4 sneakpeeks på SPEKTRUM 3: URSIDERNE

I denne uge er jeg i skrivehi i en aarhusiansk kælder med min betabuddy Boris Hansen. Du kan følge med på hashtagget #BagomBøgerne på Instragram, hvor du også kan se billeder fra alle vores tidligere skrivecamps.

Eller du kan kigge forbi min forfatterside på Facebook, hvor alle vores #BagomBøgerne-livestreams ligger. Der er både Q&A’s, Gæt & Grimasser med fantasy-sci/fi-YA-tema og et lettere klamt optrin med skumfiduser … 😉

I dag har vi haft #TeaserTorsdag og har delt sneakpeeks på vores kommende bøger – bind 3 i min SPEKTRUM-serie (URSIDERNE) og bind 2 i Boris’ PANTEON-SAGAEN (AKKANAS GÅDE).

Jeg har samlet alle SPEKTRUM-teaserne her. Der er en enkelt oplæsningsvideo med morgenhår, to korte tekstuddrag og en liste over 8 ting du ikke vidste at URSIDERNE indeholdt.

Glæder mig til at dele resten af bogen med dig til september!

HUSK at du kan vinde både SPEKTRUM 3 + PANTEON-SAGAEN 2 før udgivelsen. Der er hele to konkurrencer lige nu. Læs mere på min konkurrenceside lige her.

 

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i #BagomBøgerne, BOG 3, Der er en første gang for alt..., Forfatterliv, Konkurrence, Nanoris, Oplæsning, Skriveferie, SPEKTRUM, Testlæsere, Ursiderne. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *