Vind den sidste sølvbillet (og SPEKTRUM 3 før tid!)

Vil du gerne læse PANTEON-SAGAEN 2 og SPEKTRUM 3 før udgivelsen? Så har du muligheden her!

HVAD ER EN SØLVBILLET?
I foråret/sommeren 2017 er der mulighed for at vinde 3 sølvbilletter. Hver billet sikrer vinderen både SPEKTRUM 3 og PANTEONSAGAEN 2 (skrevet af min forfatterkollega Boris Hansen), når bøgerne kommer fra tryk – hvilket kan være adskillige uger/måneder før udgivelsen 16. september!

Sølvbillet 1 + 2 er allerede udloddet via en #BagomBøgerne-skrivecamp i februar og denne konkurrence i forbindelse med Krimimessen i Horsens 1. + 2. april.

Sølvbillet 3 udloddes i perioden 20. til 30. juni, i forbindelse med endnu en #BagomBøgerne-skrivecamp i Aarhus.

SÅDAN GØR DU
Skriv i en kommentar på enten Instagram eller Facebook med en idé eller et ønske du har til EVENTS i forbindelse med udgivelsen af de to bøger 16. september. Du må gerne komme med flere bud, hvis du vil. Og du må gerne like kommentarer med idéer du kan lide!

Hvad synes du kunne være sjovt at vi lavede? Enten events online (fx konkurrencer, livestreams med bestemte temaer) eller events på efterårets bogmesser Fantasyfestival i Esbjerg, Herlufsholm Fantasy Bogmesse i Næstved eller BogForum i København) – eller noget helt tredje?

Vi har selv en masse idéer allerede – men vi vil også gerne lave noget som DU synes er fedt!

TIDSFRIST FOR DELTAGELSE
Du kan komme med dit bud frem til fredag d. 30. juni.

Boris Hansen – Forfatter og jeg udvælger det mest opfindsomme forslag og præmierer det med den sidste sølvbillet – hvilket betyder at du får vores to kommende bøger med posten, så snart de lander fra trykkeriet. Inklusiv personlige hilsener fra os begge, selvfølgelig.

Vi glæder os til at læse jeres bud 

 

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i BOG 3, Bogmesse, Bogreception, Dilemma, Forfatterliv, Inspiration, Konkurrence, SPEKTRUM, Ursiderne. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *