Støt et fabeldyr – vind en SPEKTRUM-bog

Hvis du støtter #egebjergfabeldyr med et valgfrit beløb inden d. 14. juni 2017, kan du vinde en SPEKTRUM-bog!

Jeg har skrevet historier til alle fabeldyrsskulpturerne i projekt Egebjerg Fabeldyr, med inspiration fra børnene i Egebjerg (hvor jeg selv bor). Det færdige resultat afsløres til en stor fabeldyrsfest i Egebjerg onsdag d. 14. juni. Derefter udstilles historier, skulpturer og billeder fra forløbet på bibliotekerne i Odsherred, før fabeldyrene køres ud i naturen på Egebjerghalvøen.

Crowdfundingpengene går bl.a. til infoskilte (når fabeldyrene flytter ud i naturen efter sommerferien) og til flere fabeldyrstiltag. Der arbejdes pt. på at lave en fabeldyrskalender og et årligt fabeldyrsløb på Egebjerg Skole.

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i BOG 2, Forfatterliv, Geminiderne, Konkurrence, Leoniderne, SPEKTRUM, Undervisning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *