Sommerkonkurrence: #spotspektrum JUNI


SPEKTRUM 3: URSIDERNE
er sendt til tryk – og det skal fejres med en nedtællingskonkurrence!

DET KAN DU VINDE

Månedspræmier (3 i alt for juni, juli og august)
* SPEKTRUM 3: URSIDERNE med en personlig hilsen fra forfatteren – tilsendt FØR udgivelsen 16. september!
* En specialfremstillet SPEKTRUM-kop
* En ekstra, hemmelig præmie (ny hver måned!)

I juni er ekstrapræmien SPRUTTEBOGEN, netop udgivet af Forlaget Alvilda i samarbejde med Spruttegruppen (som også kan findes på Facebook og på Instagram). Se forklaring på netop dette bogvalg nederst i indlægget.
Bogen er venligst sponsoreret af forlaget.

Hovedpræmie (kun én!)
* SPEKTRUM 1 + 2 + 3 med personlige hilsener fra forfatteren
* En specialfremstillet SPEKTRUM-kop
* En ekstra, hemmelig præmie
* Vinderen får sit navn med i en kommende SPEKTRUM-bog

SÅDAN GØR DU

Tag et billede af noget SPEKTRUM-relateret og upload det til Instagram med hashtagget #spotspektrum. Det kan fx være hvis du spotter en SPEKTRUM-bog (eller forfatteren) – eller hvis du ser noget regnbuefarvet. Det kan også være fanart, en videohilsen eller noget helt andet. Det skal bare have ét eller andet med SPEKTRUM at gøre.

Du kan også deltage på Facebook under dette opslag.

OBS! Du kan deltage lige så mange gange du vil – bare det er unikke bud alle sammen (og selvfølgelig kun billeder/videoklip du selv har taget eller har rettigheder til).

SÅDAN VÆLGES VINDERNE

Månedspræmierne uddeles via lodtrækning.

I slutningen af juni, juli og august trækker jeg én vinder blandt alle nye bidrag til #spotspektrum-hashtagget på Instagram + alle bidrag under Facebook-indlægget fra den pågældende måned (se juni-indlægget her). Altså én vinder pr. måned – 3 vindere i alt.

Hovedpræmien vælges personligt af mig!
I september udvælger jeg det allerbedste #spotspektrum-bidrag for hele sommeren (juni, juli og august) – altså kun én vinder i alt for både Facebook og Instagram!
Jeg offentliggør vinderen af hovedpræmien på Fantasyfestival i Esbjerg lørdag d. 16. september (samme dag som bind 3, URSIDERNE, officielt udkommer). Du behøver dog ikke deltage på Fantasyfestival for at vinde hovedpræmien!


INSPIRATION

Der har været afholdt #spotspektrum-konkurrencer før. Du kan bl.a. se tidligere bidrag i dette galleri eller på Instagram under hashtagget #spotspektrum.


Men … hvorfor lige en blækspruttebog?! 

Hovedpersonen i SPEKTRUM 3 hedder Nasrin. Og hun hækler faktisk den slags blæksprutter som SPRUTTEBOGEN handler om. De snoede arme på de små, hæklede sprutter minder om navlestrenge – og derfor doneres de til neonatal-afdelinger på hospitalerne, så de for tidligt fødte børn kan kramme sig til lidt tryghed, mens de ligger i kuvøsen. Det er et koncept som er startet i Danmark, via Spruttegruppen, og som har bredt sig til hele verden. Lidt sjovt, ikke? 🙂

Vil du vide mere om Nasrin og hendes blæksprutter, må du vente lidt endnu. Men indtil da kan du få et lillebitte uddrag fra starten af bind 3:

 

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i BOG 3, Bogmesse, Foredrag, Forfatterliv, Konkurrence, SPEKTRUM, SpotSpektrum, Ursiderne. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *