BogForum, Astronomisk Fredagsbar – og en konkurrence

I den kommende weekend er jeg på BogForum i det københavnske Bella Center alle tre dage (fredag, lørdag, søndag).

  • Jeg signerer fredag kl. 15 og søndag kl. 16 hos Forlaget Tellerup.
  • Derudover læser jeg op fra SPEKTRUM 3: URSIDERNE fredag kl. 14 i LytteSalonen (Momo Lydbog).
  • Jeg er på messen alle tre dage – sig endelig hej hvis du ser mig 🙂

Nedenfor kan du se hvor du kan møde mig og mine kolleger (kun signeringer – mange af dem har også optrædener på scener – søg på deres navne i programmet):

tellerup-signeringer

Astronomisk Fredagsbar + foredrag

Fredag efter BogForum er der Astronomisk Fredagsbar på Tycho Brahes Planetarium (også i København). Temaet er ‘Bøger & Astronomi’, og jeg er inviteret til at holde foredrag om SPEKTRUM-serien.

Se lige et fedt program:

astronomisk-fredagsbar

Konkurrence – vind bøger & billetter

Hvis du gerne vil med til Astronomisk Fredagsbar OG BogForum OG vinde bøger – så deltag i den her konkurrence inden torsdag d. 10/11 kl. 12.00. Og psst … den lilla bog kan man godt få signeret af forfatteren, hvis man vinder … 😉

Håber vi ses!

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i BOG 2, BOG 3, Bogmesse, Der er en første gang for alt..., Foredrag, Forfatterliv, Geminiderne, HUF, Konkurrence, Leoniderne, Oplæsning, Signering, SPEKTRUM, Ursiderne. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *