Ses vi i oktober eller november?

September bød på både Fantasyfestival og bogbloggertræf – og jeg deltager i flere arrangementer i oktober og november:

Readathon + foredrag i Slagelse
Herlufsholm Fantasy Bogmesse i Næstved (psst, der er flere konkurrencer inden!)
BogForum i København

Jeg er også blevet inviteret som oplægsholder på Astronomisk Fredagsbar på Planetariet d. 11. november (den weekend hvor der er BogForum). Temaet er ‘astronomien i litteraturen’, så jeg skal bl.a. fortælle om hvorfor meteorstorme spiller en så vigtig rolle i SPEKTRUM-serien. Der er ikke kommet et fuldt program endnu, men der ser ud til både at blive forfatterforedrag, astronomisk poetry slam og pub quiz! Læs mere lige her eller tilmeld dig eventen her.

Se detaljer om alle arrangementer i min kalender (opdateres løbende). Kom og sig hej hvis du skal med til noget af det 🙂

ursiderne-hp-iii

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i BOG 2, BOG 3, Bogblogger, Bogmesse, Der er en første gang for alt..., Foredrag, Forfatterliv, Geminiderne, Inspiration, Interview, Konkurrence, Leoniderne, Oplæsning, Signering, SPEKTRUM, SpotSpektrum, Ursiderne. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *