Konkurrence: Gæt hovedpersonen i SPEKTRUM 3

ursiderne-hp-iii

Herlufsholm Fantasy Bogmesse afslører jeg hvem der bliver fortælleren i næste SPEKTRUM-bog, URSIDERNE. Jeg glæder mig rigtig meget til at kunne dele lidt mere om bind 3 – og derfor laver jeg lidt konkurrencespas op til messen.

Hvem tror (eller håber) DU er hovedpersonen?

 

PRÆMIE 1 – GÆT RIGTIGT
* Vind SPEKTRUM 1 eller 2 (frit valg) inkl. personlig hilsen.
* Vind plakaten til LEONIDERNE (bind 1).
* Vind en lille overraskelse.

HVORDAN: Skriv dit bud i kommentarfeltet, enten herunder, på Facebook eller Instagram. Der vil blive trukket lod blandt alle rigtige svar.

PRÆMIE 2 – VÆR KREATIV
* Vind en tegning af en Kajkage inkl. et hyldestdigt til dig (lavet af mig).
* Vind SPEKTRUM 3 inkl. personlig hilsen (tilsendt FØR udgivelsen i 2017).

HVORDAN: Upload et billede, en video eller et blogindlæg hvor du kommer med dit bud på hovedpersonen i 3’eren. Du kan fx argumentere for din teori i en YouTube-video – eller tegne en tegning af den person du tror/håber det bliver. Du kan også lave en sjov collage med navnet. Eller udtrykke dit gæt med moderne dans. Eller bage en kage. Eller noget helt, helt andet.

 

OM KONKURRENCEN

Du skal have afgivet dit bud senest fredag d. 21. oktober kl. 24.00 enten i kommentarfeltet herunder, på Facebook eller Instagram (brug et link til dit bidrag hvis du ikke kan poste det direkte under konkurrencebilledet). Du kan deltage én gang hvert sted.

Vinderen af PRÆMIE 1 findes via lodtrækning blandt de rigtige svar.
Vinderen af PRÆMIE 2 vælger jeg selv (muhahahaa) – så det kan godt svare sig at være kreativ! Du behøver IKKE gætte rigtigt for at vinde denne kategori.

Begge vindere  annonceres på Herlufsholm Fantasy Bogmesse under mit interview lørdag d. 22/10 – og efterfølgende på de sociale medier.

 

ET LILLE TIP …
Jeg kan sige så meget at der er hints i de to første bøger til hvem hovedpersonen i bind 3 er. Og en håndfuld skarpe læsere har faktisk allerede gættet navnet … 😉

 

ursiderne-forside

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i Bagsidetekst, BOG 3, Bogmesse, Foredrag, Forfatterliv, Forside, Interview, SPEKTRUM, Ursiderne. Bogmærk permalinket.

13 svar til Konkurrence: Gæt hovedpersonen i SPEKTRUM 3

 1. Rosa skriver:

  Jeg tror det er Noah. Både begrund af farven på coveret, men også fordi så passer det med farve rækkefølgen: Emilie violet, Pi indigo, Noah turkis.

 2. Marianne Romby skriver:

  Nasrin 😉

 3. Sofie Tornøe skriver:

  Hmm er det måske Nasrin? 😀

 4. Pingback: Fantasy, mit møde med en ny verden af eventyr - Bliant

 5. Ingrid Mikkelsen - zalmov skriver:

  Jeg tror jeg skyder på Noah.

 6. Celine skriver:

  Hej Nanna!
  Jeg er stor fan af din serie, så selvfølgelig er jeg med i konkurrencen.
  Mit bud er Nasrin, som jeg kommer med en lille begrundelse i min sang/digt/ rap, jeg har skrevet. Se længere nede. 🙂 Jeg ser også meget frem til, når det er Noahs bog. Jeg ELSKER hans karakter, hans personlighed og hans måde at reagere på. Han kommer jo med de bedste replikker i bogen- især til Pi.
  Glæder mig meget til at læse Ursiderne- jeg har fulgt med siden 01/12.2014. Jeg kan nemlig huske, at julekalenderen var noget med tidsrejser, så det passede helt perfekt til Spektrum.
  Jeg kommer forresten også til bogmesse d. 11/11. Glæder mig meget til, at du læser lidt op fra den nye bog. 🙂
  Men nu til min sang/ digt / rap.

  Nu kommer jeg med et gæt
  Om det er Nasrin, er et tankesæt
  Håber meget at det er det bedste bud
  Det er jo en god serie, et stjerneskud

  Tror at det er Nasrin, det er mening’
  Nasrin rejser i tiden, del af en forening
  Hendes farve er blå
  Næste forside lige så

  Hun var ved at dø
  Faktisk 3 gange på den samme ø
  Nævnt hurtigt, i begge bøger
  Der er en mening, den søger

  • Nanna skriver:

   Kære Celine.

   Haha! TUSIND tak for den suveræne rap! 😀 Jeg glæder mig til at afsløre om du har ret i dit gæt. Kun en uge tilbage nu …

   Tusind tak, også, for de fine ord om både Noah og SPEKTRUM-serien. Jeg er glad for at du har hængt ved så længe, og stadig har mod på mere tidsrejsehurlumhej. Kom endelig over og sig hej på BogForum – det kunne være hyggeligt at møde dig 🙂

   Kærlig hilsen
   Nanna

 7. Emma Iben Boskov Hundevadt skriver:

  Tror det er Noah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *