Forsideafsløring til SPEKTRUM 3: URSIDERNE

Fantasyfestival i weekenden afslørede jeg forsiden og titlen til SPEKTRUM 3.

Næste bog i serien kommer til at hedde URSIDERNE. Efterfølgende har forsiden også fået premiere i cyberspace. Er den ikke bare smuk? 🙂

Du kan læse det første (uredigerede) kapitel fra URSIDERNE lige her.

ursiderne-forside

Næste SPEKTRUM-sneakpeek kommer på Herlufsholm Fantasy Bogmesse hvor jeg (endelig!) afslører hvem hovedpersonen er. Jeg vil også læse bagsideteksten op og fortælle lidt mere om hvad man kan forvente sig af bind 3.

Og psst … der kommer snart en gættekonkurrence mere, så hold øje med min blog, Facebookside og Instagram.

Ses vi mon på Herlufsholm d. 21. og 22. oktober? Jeg bliver interviewet af den seje Bibliotekat lørdag kl. 14.00. Se hele programmet her – og følg med på Bibliotekattens FB-event. Hun har hvisket noget om at der bliver mulighed for at vinde SPEKTRUM-bøger.

BogForum vil der desuden komme et sneakpeek mere på bind 3! Se mere i min kalender og følg med på de sociale medier når vi nærmer os november.

Úuh, det bliver et spændende efterår! Jeg glæder mig til at møde alle jer søde mennesker på bogmesserne 🙂

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i Bagsidetekst, BOG 3, Bogmesse, Der er en første gang for alt..., Foredrag, Forfatterliv, Forside, Interview, Konkurrence, Læseprøve, Oplæsning, Signering, SPEKTRUM, Ursiderne. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *