Stil et spørgsmål – vind en sommerhilsen

Jeg skal interviewes på FANTASTICON d. 12. juni af anmelder Emil Blichfeldt – og vi kunne godt tænke os at vide, hvad der er mest interesse for at høre os snakke om.

Hvad vil DU gerne vide? Om mig, om forfatterlivet, om SPEKTRUM-serien – eller noget helt andet? Stil dit spørgsmål senest d. 11. juni kl. 18.00 i kommentarfeltet. Du må selvfølgelig gerne deltage, selvom du ikke kommer på FANTASTICON.

Jeg trækker lod blandt alle spørgsmålene og finder 3 VINDERE (én fra Facebook, én fra Instagram og én fra bloggen). Hver vinder får et postkort med en personlig hilsen i løbet af sommerferien, hvor jeg skal sidde rundt omkring i det ganske land og skrive SPEKTRUM 3 færdig.

Og hvem ved – måske sniger der sig en TEASER med fra den nye bog, når jeg skriver postkortene? 😉

Jeg skal i øvrigt også deltage i to paneldebatter på FANTASTICON. Vi skal snakke engelsk, og det handler både om Mixing Genres og om Writing Series. Det kan du læse mere om i programmet.

Der vil også være mulighed for at købe en SPEKTRUM-bog på messen og få en personlig hilsen i den. Dog kun om søndagen.

Spørgsmål - sommerhilsen

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i BOG 3, Bogmesse, Ferie, Foredrag, Forfatterliv, Inspiration, Interview, Konkurrence, Signering, SPEKTRUM. Bogmærk permalinket.

2 svar til Stil et spørgsmål – vind en sommerhilsen

 1. Bente skriver:

  Kære Nanna,

  Kan du løfte sløret for, hvad den næste bog i Spektrum-serien kommer til at hedde (og endnu bedre – hvem er hovedpersonen)? 😀

  Kh Bente

  • Nanna skriver:

   Kære Bente!

   Du er (ikke overraskende) 😉 vinder af spørgsmålskonkurrencen her på bloggen. Tillykke! Jeg kontakter dig bagom for detaljer.

   Kærlig hilsen
   Nanna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *