Fantasticon 12. juni: Interview og paneldebat

Skal du med på FANTASTICON i Valby 11. + 12. juni?

Jeg er med om søndagen kl. 14, hvor jeg skal interviewes om SPEKTRUM-serien af Emil Blichfeldt der har omtalt de to første bøger rigtig pænt i Weekendavisen.

Jeg skal også deltage i to paneldebatter – klokken 13 i panelet Mixing Genres med Justina Robson, A. Silvestri, Majbrit Høyrup og Stig W. Jørgensen. Og klokken 16 i panelet Writing Series med Rikke Schubart og weekendens to udenlandske hovednavne, Justina Robson og Ken MacLeod. Begge paneler foregår på engelsk. Jeg forestiller mig at jeg kommer til at lyde nogenlunde sådan her.

Hvis du har lyst til at høre mig gøgle igennem på flere sprog, så kom forbi! Ellers er der også foredrag om ‘ubehagelige dyr’ (lyder ildevarslende) og meget andet godt til de glade sci-fi-, fantasy- og horrornørder.

Der vil også være mulighed for at købe SPEKTRUM-bøger og få en hilsen i dem (dog kun om søndagen!)

Se programmet her.

Tilmeld dig FB-eventen her.

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelse, BOG 2, Bogmesse, Debat, Der er en første gang for alt..., Foredrag, Forfatterliv, Geminiderne, Interview, Leoniderne, Omtale, Signering, SPEKTRUM. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *