Tre gange JUHU!

 

 

2013-10-01 01.42.57

 

JUHU #1

At sende Leoniderne af sted til redaktøren klokken 01.35 på den aftalte dato. Endda med en okay mavefornemmelse. Jeg er sikker på, den indre ro nok skal fortage sig, når jeg får manusset tilbage; rippet for kommaer og fyldt med røde streger og fnise-smileyer over alle de klichéer, jeg har overset. Men indtil da: Aaaah.

 

 

 

JUHU #2

At logge på netbanken og finde ud af, at jeg har fået honorar for Fantasy Bogmessen. Og at det er mere end tyve kroner. Har stadig en krøllet udgave af programmet liggende på baren i køkkenet. Nænner ikke at smide det ud endnu.

 

2013-09-17 10.09.01

 

JUHU #3

Endnu en Disneyfilm på vej: Frozen! Jeg får en lille smule tics ad snemanden, og af det faktum at filmen ligner en skandinavisk udgave af Tangled … men glæder mig alligevel til december!

 

 

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i Bogmesse, Der er en første gang for alt..., Forfatterliv, Leoniderne, Redigering, SPEKTRUM. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *