Portræt på Forfatterweb

Der er kommet et fint og grundigt forfatterportræt af mig på Forfatterweb (et opslagsværk til biblioteker og skoler, lavet af Dansk Biblioteks Center).

Forfatterweb portræt

Jeg er ikke blevet interviewet i forbindelse med portrættet, men skribenten har gjort et rigtig godt researcharbejde. Man kan fx læse om hvordan jeg fik idéen til SPEKTRUM-serien, og hvad jeg lægger vægt på i de bøger jeg skriver og læser (bl.a. følelsesmæssigt engagement og karakterudvikling).

Man kan også læse om hvilke temaer der er i LEONIDERNE, og hvilke bøger/forfatterskaber man kan se nærmere på i samme genre.

Venskab og loyalitet er også vigtige temaer i bogen. Emilie har et tæt venskab med Alban, men hun er også fascineret af de outrerede tvillinger, især Noah som har et voldsomt temperament. Her ligger kimen til en forelskelse og et trekantsdrama mellem Emilie, Alban og Noah. De unges forskellige temperamenter, egenskaber og baggrunde gør dem sårbare hver for sig, men tilsammen har de styrken til at møde de udfordringer, som forventes at komme i de følgende bind af serien.”

Hvis du har lyst til at læse det hele, kan du klikke her.

Fotograf: Zafar Iqbal

Fotograf: Zafar Iqbal

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i Boganbefalinger, Der er en første gang for alt..., Forfatterliv, Inspiration, Interview, Leoniderne, Omtale, SPEKTRUM. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *