GEMINIDERNE: Cover, bagsidetekst og udgivelsesdato

YES! Coverdesign og bagsidetekst til bind 2 i SPEKTRUM-serien er på plads, og der mangler kun de aaallersidste korrekturrettelser, før hele baduljen ryger af sted til trykkeriet.

Forsiden er lavet af den dygtige Danielle Finster. Hun har igen tryllet med røg- og lyseffekter og kastet denne skønhed af sig (en værdig hyldefælle til bind 1)!

bog2_3D

“Jamen, hvad handler bogen om?” spørger du måske. “Hvem er fortæller i bind 2? SIG HVEM FORTÆLLEREN ER!”

Som mange nok allerede har opsnappet, så er Pi hovedpersonen i bind 2 – hvilket der også er hintet snedigt til på forsiden. Det har været vildt sjovt at lære hende bedre at kende (og ikke mindst skrive nogle forrygende, telepatiske skænderier mellem hende og Noah) … 😉 Jeg er spændt på, om hun vil vække lige så meget genklang som Emilie.

Hvis du har lyst til at læse bagsideteksten, kan du enten klikke på billedet herunder (for stor version) – eller gå ind på Tellerups hjemmeside, hvor bogen allerede er blevet oprettet i systemet.

Geminiderne_omslag

Udgivelsesdatoen for SPEKTRUM 2: GEMINIDERNE er sat til 7. november 2015, altså lørdag på BogForum.

MEN … der vil være mulighed for, helt eksklusivt, at købe bogen allerede 17. og 18. oktober på Herlufsholm Fantasy Bogmesse – hele tre uger før den officielle udgivelse!

Jeg har netop sagt ja til at holde foredrag om SPEKTRUM-serien på Herlufsholm-messen søndag d. 18. oktober, og jeg glæder mig rigtig meget til at løfte lidt af sløret for, hvad der sker i de næste bind.

Er du nysgerrig? Så hold øje med Instagram og Facebook, hvor jeg vil dele nogle teasere fra GEMINIDERNE i de kommende måneder …

Hvad siger du til forsiden og bagsideteksten? Har du lyst til at møde Pi til efteråret? 🙂 

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i Bagsidetekst, BOG 2, Bogmesse, Der er en første gang for alt..., Foredrag, Forfatterliv, Forside, Geminiderne, Interview, Korrektur, Redigering, SPEKTRUM. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *