LEONIDERNE i Politiken + Danish Literary Magazine

“Original i sit afsæt og storslået i sin planlægning.”

Sådan skriver Steffen Larsen blandt andet om LEONIDERNE og SPEKTRUM-serien i søndagens udgave af Politiken.

Jeg havde huset fuld af gæster den dag (mand + datter + lillebror havde fødselsdag i sidste uge), så jeg opdagede først ved middagstid, at Facebook var svømmet over af folk, der havde tagget og pinget mig i billeder af den spritnye anmeldelse.

Min ene svigerinde havde fundet en rød kuglepen og sendte dette billede til mig med teksten: “Jeg rettede lige deres fejl i hjerter 😉 ” Haha! Jeg er nu rigtig glad for de fire hjerter, for bøger i min genre får sjældent fem. Og fuldt hus (seks styk) er kun blevet uddelt til 10 børne- og ungdomsbøger i alt.

Spektrum Politiken 1

Ret surrealistisk at se sit navn på tryk i Politikens bogtillæg, når man er vant til kun at læse om andres bøger deri (arver altid bogtillægget fra nabofasteren, når hun har læst avisen). Især fordi Steffen Larsen får så ekstremt mange børne- og ungdomsbøger til anmeldelse, at der, som her, kan gå syv måneder fra udgivelse til anmeldelse (LEONIDERNE udkom i oktober. Det er lidt af et nåleøje at komme igennem. Og så får Emilie & co. endda fire fine hjerter. Ikke værst af en fødselsdagssøndag … 🙂

Hele anmeldelsen kan læses her:

Spektrum Politiken 2

Jeg havde endnu ikke fordøjet anmeldelsen i Politiken, før jeg opdagede endnu en pæn omtale. Denne gang i Danish Literary Magazine, som udgives af Statens Kunstfond på engelsk. Weekendavisens flotte anmeldelse havde smittet af på overskriften: “THE BOOK OF THE YEAR”.

“It’s exciting, unpredictable, great fun, and written so vibrantly … Even though Leoniderne (The Leonids) is a totally different book to Hunger Games, it has the same brilliant, world class potential.”

Webudgaven (med læsbar tekst) kan ses her.

11174935_1055734514455153_7576851976152655820_n

Sikke en uge! Og så har jeg oven i købet afleveret GEMINIDERNE (bind 2) til redaktøren med en helt ny start og slutning.

Pyha! Det krævede altså en aprildukkert i fjorden med nabosvogeren … 😉

IMG_20150422_114656

 

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelse, BOG 2, Boganbefalinger, Der er en første gang for alt..., Forfatterliv, Geminiderne, Leoniderne, Omtale, Reaktion, SPEKTRUM. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *