FORFATTERSTATUS 2015 + 2016

Ja, det lykkedes mig rent faktisk at udskyde min ‘forfatterstatus 2015’ et helt år. Så jeg har besluttet at lave en kombineret opsummering af de to seneste år. Bare for at minde mig selv om hvor meget der er sket (og hvorfor jeg er endt med at sylte en forfatterstatus i 12 måneder).

Jeg gennemgår 2015 og 2016 måned for måned med nogle highlights. Jeg har drysset lidt billeder fra Instagram, et par interviews og nogle musiklinks oven i hatten. Photoshoots, søde læsere og masser af Kajkager. Det har været to gode år!

Januar 2015: 

Forlaget lavede photoshoot til SPEKTRUM 1: LEONIDERNE. Vi fandt Emilie (som i virkeligheden hed Clara) – og havde den hyggeligste dag i et fotostudie i Roskilde. Lidt syret at møde en af sine hovedpersoner … Du kan se snapshots fra dagen + nogle af de færdige resultater her.

Jeg tog hul på andet semester på Forfatterskolen for Børnelitteratur. Det var fedt og hårdt og udfordrende – og bød bl.a. på græske tragedier, gamle fletromaner og den danske film JAGTEN i lektiebunken. Ud over alle de spændende YA- og børnebøger vi selvfølgelig blev introduceret for.

Min ældste lillebror blev læge og far (så jeg blev faster for første gang – yay!)

Februar 2015:

Jeg blev tildelt mit første skriveophold på Hald Hovedgård ved Viborg. I bussen mødte jeg Palle Schmidt, en af de to gæve folk bag konceptet PlotCast (forfatterinterviews i samtaleform). Det blev til et hyggelig, improviseret snak som kan høres her.

Jeg udgav også en novelle til Dragsholm Slot i forbindelse med deres 800 års fødselsdag i 2015. Den givet et sci-fi-twist på Dragsholms populære spøgelseshistorier. Læs den gratis her hvis du er nysgerrig.

Jeg hørte den her sang i loop mens jeg var på Hald (den passer rigtig fint til SPEKTRUM 3):

Mine elever på Forfatterskolen for Unge skrev tekster til Psykiatrisk Museum i Nykøbing Sjælland. Jeg afslag på et arbejdslegat. Igen. Øv! Til gengæld fik jeg også nogle rigtig fine testlæserkommentarerSPEKTRUM 2: GEMINIDERNE. Så universet var i balance, trods alt.

Marts 2015:

Jeg var på Lolland på skriveweekend med nogle buddies fra Forfatterskolen for Børnelitteratur. Vi så solformørkelse – så meget vi nu kunne for skyerne. På vej derned tudede jeg som en idiot i nattoget, fordi jeg var så dum at læse slutningen på A Monster Calls af Patrick Ness i offentligheden (trods advarsler).

Jeg besøgte også min gamle folkeskole til et par skriveworkshops og et foredrag. Krammede på min dansklærer Mette som var den første (ud over mine forældre) der ansporede mig til at skrive historier. Hun troede på min forfatterdrøm længe før jeg selv gjorde.

Og så var jeg på skrivekursus med Håbefulde Unge Forfattere for fjerde år i træk. Vi havde bl.a. besøg af Niels Forsberg der holdt dette inspirerende foredrag om kreativ tænkning:

April 2016:

Jeg hoppede i havet med min svoger (det var koldt!) Jeg lavede endnu en #spotspektrum-konkurrence. Folk begyndte at bruge hashtagget hver gang de så noget regnbue-agtigt eller en af mine bøger ude i verden. Ret sejt 🙂

Politiken anmeldte SPEKTRUM 1: LEONIDERNE og kaldte den “original i sit afsæt og storslået i sin planlægning”. Danish Literary Magazine nævnte også Emilie & Co. Alt i alt en god anmeldelsesmåned.

En dramagruppe fortolkede min tidsrejsenovelle om Dragsholm Slot som deres eksamensprojekt. Jeg var vildt beæret (men undlod at dukke op til deres eksamen og presse deres nerver yderligere).

Maj 2015:

Afsluttede det første år på Forfatterskolen for Børnelitteratur. 

Juni 2015:

Mine elever på Forfatterskolen for Unge udgav en bog med deres egne tekster (ORDVOX) – jeg var en stolt lærer! Homoseksuelle i USA måtte gifte sig. Der var kærlighed i luften og masser af bogregnbuer på Instagram.

Juli 2016:

Jeg fik 2 A4-sider med titler der skulle læses hen over sommeren som forberedelse til andet år på Forfatterskolen for Børnelitteratur. Og jeg fik grønt lys fra redaktøren til en ny fantasyidé jeg havde udtænkt sammen med min bonusdatter på en roadtrip til Sverige. Jeg håber at I kommer til at høre mere om den i 2017.

August 2015:

Min søn startede i skole (og jeg følte mig gammel). Jeg læste The Raven Boys af Mggie Stiefvater – uden at vide at den serie ville smadre min sjæl på bedst tænkelige måde.

Jeg holdt fantasyworkshop i Ishøj og fik min allerførste fanart af seje Anna. Og jeg opdagede at der fandtes en SPEKTRUM-wikia.

Jeg var på sommerskriveferie med Håbefulde Unge Forfattere for tredje år i træk. De to foregående år blev det afholdt hos mig, men i 2015 udvidede vi og rykkede til Egebjerg Forsamlingshus (mit lokale hood).

Og så var der cover-revealSPEKTRUM 2: GEMINIDERNE. Som sædvanlig var det smukke cover lavet af Danielle Finster. Bogen røg til tryk i slutningen af august – og jeg kunne endelig synge “LEEET IIIT GOOOOO” i bedste Elsa-stil.

GEMINIDERNE udkommer 7. november 2015.

GEMINIDERNE udkommer 7. november 2015.

September 2015:

SPEKTRUM 2: GEMINIDERNE kom fra tryk (og jeg skræmte livet af min postdame).

Jeg bloggede om Alban, min blinde karakter – og mine to blinde testlæsere. Der er 3 indlæg indtil videre i serien At se som en blind, men jeg regner med der kommer flere. Du kan læse dem alle her:

At se som en blind #1: Research og testlæsere
At se som en blind #2: Alban som karakter
At se som en blind #3: Mød testlæserne

Oktober 2015:

SPEKTRUM 2: GEMINIDERNE udkom på Herlufsholm Fantasy Bogmesse. Der var så stor efterspørgsel på efterfølgeren til LEONIDERNE at der blev udsolgt to gange på udgivelsesdagen – så forlaget måtte drøne til centrallageret for at hente flere.

Jeg havde været SÅ nervøs for om folk kunne lide Pi lige så godt som Emilie – men bind 2 fik endnu flottere anmeldelser end bind 1. Jeg var vildt lettet og glad. Og havde ekstra mega pres over bind 3, som var landet i den ondeste skrivekrise. Jeg brugte det meste af 2015 (og 2016) på at slås med hovedpersonen i 3’eren, som bare overhovedet ikke opførte sig som jeg havde planlagt fra starten. Det var faktisk ret heldigt – for hun er langt mere interessant nu – men det var også hårdt.

Og så opdagede jeg en af de sjoveste #spotspektrum til dato – at LEONIDERNE var nævnt i en anden bog:

Okay, det her er en af de sjoveste bud på‪ #‎spotspektrum‬ jeg har set indtil nu 🙂 Min gode ven og testlæser @karinhald har spottet at LEONIDERNE har en cameo i bogen PAPRIKA ZOLA ELVIRA, som er skrevet af Marie Duedahl. Bogen udgives af @turbine_forlaget og er bind 3 i en serie til mellem- og udskolingen. HUSK at der er under en måned til at deltage i #spotspektrum – du kan vinde en billet til BogForum, bind 1 + 2 i SPEKTRUM-serien (med personlige hilsener) samt en plakat til LEONIDERNE. Læs mere på min hjemmeside (link i profil) under fanebladet 'Konkurrencer'. #spektrum #leoniderne #geminiderne #turbine #tellerup #marieduedahl #nannafoss #ungdomsbog #konkurrence #giveaway #bogforum #bogforum2015 @telleruppublishers

A photo posted by Nanna Foss (@nannafoss) on

November 2015:

BogForum-måneden! Den store bogmesse i København er altid et højdepunkt. I 2015 var jeg tovholder på den messestand som Håbefulde Unge Forfattere havde crowdfundet i anledning af deres 10 års jubilæum. Det var SÅ sjovt – men jeg nåede at se cirka 0 procent af det øvrige program, fordi jeg løb rundt efter højtalere og tog en masse billeder og dirigerede vagtplan for frivillige HUF-medlemmer. Halvandet års forberedelser gik op i en højere enhed, og jeg var træt, men lykkelig da messen sluttede søndag.

Efter BogForum skulle jeg holde skriveworkshops på skolerne i Odsherred i forbindelse med læsefestivalen Odsherred Læser. To workshops pr. dag i 2 uger. Ret heftig kost for en introvert lige efter BogForum med tusindvis af mennesker. Efter en dags workshops var jeg helt færdig. Efter en uge kunne jeg knap nok huske hvad jeg selv hed. Men jeg overlevede. Og børnene gjorde vist også(?) De skrev i hvert fald nogle ret seje hadebreve-til-helte og var med på langt det meste af de krea-krumspring jeg kastede dem ud i.

Jeg blev også live-interviewet om SPEKTRUM-serien på TV Øst. Det gik godt. Som man kan se.

Jeg signerede bøger i Fantask (der kom stort set ingen kunder pga. snestorm) – men det var hyggeligt, og der var slik.

Jeg blev interviewet på Herlev Bibliotek af bloggeren Sofie (BogSlottet) til åbningen af deres nye YA-afdeling. Jeg svarede bl.a. på spørgsmål fra læserne – og fortalte om den hemmelige karakter Ninus fra SPETRUM-serien. Interviewet og flere andre SPEKTRUM-videoer kan ses på min YouTube-kanal.

Jeg fik også at vide at LEONIDERNE (bind 1) skulle genoptrykkes. Hurra! Læste den igennem for at finde fejl inden den røg til trykkeriet igen. Det tog længere tid end forventet – helt til januar. Kunne kun læse i små bidder hvis ikke jeg skulle blive bims.

December 2015:

Steffen Larsen fra Politiken kunne godt lide bind 2. Han kaldte den “fantasy når det er mest vedkommende”. Weekendavisen kaldte den “endnu bedre” (end bind 1, som samme avis udråbte til “årets bedste bog” i 2014). Bloggerne kastede den ene fantastiske anmeldelse efter den anden ud i cyberspace.

Jeg var glad-glad-glad – for SPEKTRUM-serien havde fået langt flere læsere og langt flottere ord med på vejen end jeg havde kunnet drømme om. Men samtidig var jeg træt-træt-træt. Min energi var i bund, gennemlæsningen af bind 1 gik trægt, og skrivningen på bind 3 gik slet ikke. Der var travlhed på Forfatterskolen for Børnelitteratur og mine egne foredrag/undervisningsjobs. Jeg havde så travlt i efteråret 2015 at jeg slet ikke kunne følge med. Der var så mange ting at glæde sig over, men ingen energi til rent faktisk at gøre det. Min kreativitet gurglede i dødskramper, og jeg hadede hvert eneste ord jeg skrev.  Jeg fik beskeder hver uge fra folk der spurgte hvornår bind 3 kom. Det var helt fantastisk og samtidig angstprovokerende. Mange af anmeldelserne af bind 2 handlede om hvor lang ventetiden til  næste bind allerede virkede – selvom det ‘kun’ var et år. Det skulle vise sig at blive endnu længere – men det vidste jeg (og de) heldigvis ikke dengang …

Januar 2016:

Jeg krabbede mig ind i 2016 med en stædig optimisme, men stadig en helt overvældende træthed. Jeg fik udgivet en novelle i Læseraketten, Eventyrbogen & Ipad’en.

Jeg var på vinterskriveferie den første uge i januar med Håbefulde Unge Forfattere. Det var hyggeligt. Jeg læste bind 1 igennem og skrev på bind 3 og hørte utroligt meget Page Four:

Februar 2016: 

Jeg var i skrivesommerhus helt alene i en uge. Brugte det meste af tiden på at ligge oven på min dyne og glo op i loftet. Havde total skrivekrise og var stadig træt helt ind i knoglerne. Følte mig helt utroligt nederen. Jeg har altid lav energi om vinteren, men de mørke måneder mellem 2015 og 2016 var ekstra hårde at komme igennem. Følte mig lidt som Shawn Mendes i den her video. Som i øvrigt minder mig om Alban og hans evne (hjerte-emoticon).

Jeg holdt skriveworkshop i Himmerland og manusnørdede med min nye beta-buddy Boris Hansen og skrev endnu en legatansøgning (som jeg fik afslag på senere).

Marts 2016:

Var på Krimimesse i Horsens for at holde foredrag. Blev forfattermentor for en dygtig skrivespire. Holdt to foredrag i Fredensborg og et fordrag i Odder (som har en Spektrum-hal!) for nogle supersøde boghandlerelever.

Jeg læste The Raven King – afslutningen på Maggie Stiefvaters The Raven Cycle-serie. Nuurgh. Nuuuuuuuuuuurgh. Kan SLET ikke vente på den Ronan-trilogi som hun efterfølgende annoncerede at hun vil skrive.

Maj 2016:

Deltog i mit femte skrivekursus med Håbefulde Unge Forfattere – første gang som underviser frem for elev. Det var ret syret. Jeg var helt vildt nervøs. Har skrevet lidt om min HUF-rejse her.

Jeg var også på skrivecamp i Sverige med halvdelen af mine buddies fra Forfatterskolen for Børnelitteratur for at slutspurte vores romaner. Jeg nåede mit mål om at skrive 20.000 på halvandet døgn – og kom en del tættere på en færdig roman. Den hører I forhåbentlig også mere om på et tidspunkt.

Juni 2016:

Jeg afsluttede Forfatterskolen for Børnelitteratur efter to hårde, fantastiske og lærerige år. Jeg deltog også i Fantasticon i Valby i et interview og flere paneldebatter (på engelsk, argh).

Jeg havde fået antaget en tidsnovelle til HUF’s nye novellesamling – men trak den tilbage igen, fordi jeg ikke havde tid eller overskud til at redigere den. Det var en svær beslutning. Jeg hader at smide håndklædet i ringen (og alle andre steder). Men jeg håber novellen kan komme ud alligevel, på et tidspunkt hvor der er mere tid til at finpudse. Til gengæld udkom min novelle Eventyrbogen og Ipad’en på grønlandsk. Woop woop – min allerførste oversættelse.

Min kollega Boris Hansen og jeg var på en 10 dage lang skrivecamp i hhv. Odsherred (hvor jeg bor) og Aarhus (hvor han bor). Det var så fedt! Vi spiste kage og drak cider – og jeg sov i en lillebitte båd i Aarhus Havn hvor jeg skulle sidde på knæ mens jeg tog bukser på. Vi skrev på SPEKTRUM 3 og PANTEON 2, og fik lov til at lege med forlagets Instagram imens. Det kan du se resultatet af her. De øverste opslag under hashtagget #bagombøgerne er dog fra forlagets skrivecamp i august – men hvis du scroller lidt, kommer du til #nanoris (som helt klart bliver et aktivt hashtag i 2017!)

Forfatter-takeoveren er officielt begyndt! Vi er ankommet til en hemmelig hytte et sted på Sjælland, og har dermed taget hul på vores to uger lange skrivehi! Vi skal skrive på PANTEON og SPEKTRUM så tasterne fyger til alle sider – men vi har også tid til at svare på spørgsmål fra jer. Om os, vores bøger, vores skriveproces eller antallet af is vi har spist som overspringshandlinger. De to næste indlæg (i aften) bliver en præsentation af os. Nu vil vi pakke ud, koble computerne til og gå i gang med arbejdet. Vi skrives ved døgnet rundt i de næste to uger! Mange hilsner fra Nanna og Boris ★★★ P.S. I øvrigt er det @jarlsborg der har vundet gættelodtrækningen om de 250 bonuspoint til Tellerups hjemmeside. Stort tillykke! Du har fået en privat besked om det praktiske. #bagombøgerne #forfattertakeover #borishansen #nannafoss #tellerup #spotspektrum #leoniderne #geminiderne #spektrum3 #panteonsagaen #forfatter #forfatterliv #skriveferie #bogpåhovedet #ifoxbooks

A photo posted by Tellerup (@tellerup) on

Juli 2016:

Jeg holdt skriveworkshop i Glostrup og opfostrede et glas med sommerfugle. Jeg sad på en sten i Norge og læste bøger (og tudede bl.a. over ONE af Sarah Crossan + HALF LOST af Sally Green). Bagefter tudede jeg (mentalt) over skrappe testlæsernoter fra Boris. Jeg var på endnu en sommerskriveferie med HUF, hvor jeg knoklede videre med SPEKTRUM 3 (og fangirlede over at Patrick Ness kom på BogForum!)

August 2016: 

Jeg var på Bågø med to håndfulde forfatterkolleger fra Forlaget Tellerup. Vi havde en superhyggelig forlænget skriveweekend med masser af nørdesnak, bogstavspil, kageorgie og turboskrivning. Jeg vandt en enhjørning i en quiz, sammen med forlagets seje jedi-sætter. Man kan se billeder fra turen her. Jeg testlæste Boris Hansens bind 2 i PANTEON-sagaen (og glæder mig helt vildt til I andre skal læse den også – daaamn, den er vild!)

Jeg fik at vide fra forlaget at SPEKTRUM 3 ikke kunne nå med på nogen af efterårets messer. Havde dårlig samvittighed over at være nederen og langsom. Havde heldigvis også nogle rigtig søde og tålmodige læsere som tog nyheden rigtig pænt.

September 2016:

Jeg deltog i Fantasyfestival Esbjerg – og afslørede forsiden SPEKTRUM 3: URSIDERNE. Forinden havde jeg lavet en konkurrence hvor man kunne gætte på titlen. Overraskende mange ramte rigtigt – I er mine yndlingsmeteorstormsnørder! 😀

Jeg deltog også i Bogbloggertræf 2016. Det har jeg skrevet lidt om her.

Oktober 2016:

Jeg sendte SPEKTRUM 3 af sted til min redaktør – efter at have tampet på den on-off i næsten to år. Jeg deltog i et superfedt webinar med mine Tellerup-kolleger Lene Dybdahl og Boris Hansen og holdt readathon-foredrag på Slagelse Bibliotek. Og jeg blev faster igen. Nuuhr.

Jeg deltog i Herlufsholm Fantasy Bogmesse for fjerde år i træk, men denne gang uden en ny SPEKTRUM-bog (desværre). Inden messen havde jeg lavet endnu en gættekonkurrence hvor man skulle komme med et bud på hvem der var hovedpersonen i bind 3. Det kom der rigtig mange fine og kreative ting ud af! Videoer, tegninger, collager osv. Se dem alle sammen her.

Jeg afslørede hovedpersonen og gættekonkurrencens vindere på mit interview på messen – som i øvrigt blev livestreamet til Facebook. Hele afsløringen kan du se her – inklusiv min samtale med søde Bibliotekat. Boris og jeg lavede også noget konkurrencespas under selve messen, hvor man skulle skrive en kort fantasytekst. Vinderen blev Thomas – der var så sej at indlæse den tekst som han vandt. Det kan du se her.

 November 2016:

Jeg deltog i NaNoWriMo og skrev et ret personligt blogindlæg om dét og RoboCop og perfektionisme. Jeg endte med at gennemføre NaNoWriMo – og dermed skrive mere end 50.000 ord på SPEKTRUM 4. Jeg fik også et arbejdslegat fra Autorkontoen. Mit allerførste! Det krævede Kajkage.

Jeg var på BogForum og mødte Patrick Ness (hvis bøger jeg har skrevet et langt fangirl-indlæg om her). Men jeg mødte også en masse søde læsere – bl.a. Celine og Sara, der havde lavet flotte SPEKTRUM-trøjer hjemmefra. Så sejt! 🙂 I BogForum-weekenden deltog jeg i en forpremiere med Patrick Ness (på filmatiseringen af hans bog A MONSTER CALLS) og holdt foredrag på Planetariet om SPEKTRUM-serien. Just another day at the office, som man siger.

December 2016:

Jeg lavede fabeldyrsworkshop på den lokale skole med en billedkunstner og en masse seje børn. Og så knoklede mine elever på Forfatterskolen for Unge med at lave en bogrygs-julekalender til december. Du kan læse alle deres tekster her hvis du har lyst.

Jeg havde besøg af nogle studieveninder – nogle af de allerførste testlæsere på SPEKTRUM-serien – og læste noget af bind 4 op for dem. De fik kuldegysninger og grinede lige præcis så højt af de indforståede jokes at jeg fik lyst til at skrive videre på bogen med det samme.

Jeg er ked af at jeg ikke nåede at udgive en bog i 2016 som planlagt. Jeg måtte også trække en novelle tilbage fra en antologi pga. manglende overskud til redigeringen. På plussiden har jeg fået mit første legat nogensinde. Jeg har fået nogle nye sparringspartnere på skrivefronten som jeg havde nogle fede stunder med i 2016 – og glæder mig endnu mere til at udforske 2017 med. Jeg afsluttede mine to år på Forfatterskolen for Børnelitteratur (med første udkast til en roman). Så faktisk har jeg skrevet to bøger og nogle noveller i 2016, selvom ingen af dem nåede at udkomme.

December er en mørk måned, trods alle julelysene. Min hjerne var begyndt at gå i dvale igen. Jeg besluttede at bekæmpe modløs træthed med taknemmelighed. Så en lille uge op til vintersolhverv (årets korteste dag d. 21. december) postede jeg hver dag et billede til min Facebook og Instagram med en eller flere ting jeg var taknemmelig for. Det hjalp faktisk på vintersortsindet. Ikke mindst fordi jeg fik et indblik i hvad andre satte pris på i deres hverdag. Det gjorde mig ekstra taknemmelig for mine læsere og følgere, for min familie og mine venner. Og for at jeg har verdens bedste job. Også selvom det kan være sjæleudhulende hårdt af og til.

Hvad er du taknemmelig for? Min hjerne går i dvale om vinteren. Den er bagud, ligesom vores kalenderlys. Alting går langsommere, både læsning, redigering og skrivning. Blokaderne står i kø, og nogle dage er det en indædt kamp at møve over dem. Men om syv dage vender det. Så er det vintersolhverv – den korteste, mørkeste dag på året – og derfra bliver dagene lysere. Jeg ser frem til at få noget af min energi tilbage. Indtil da vil jeg glæde mig over en ny ting hver dag frem til vintersolhverv. For selvom kalenderlyset er bagud, så brænder det alligevel, med en lille, stædig flamme. Og det tæller for noget. I dag er jeg taknemmelig for en hyggelig morgen med dynebørn, nybagte boller og High School Musical på anlægget. Og for at forlaget har sagt ja til at lave nogle sjove, grafiske eksperimenter med teksten i #spektrum3 (blandt andet med sorte sider ind imellem de hvide). Uh, det bliver spændende 😃 Hvad med dig? Hvad gør dig glad i dag?

A photo posted by Nanna Foss (@nannafoss) on

I går var den korteste, mørkeste dag på året. Jeg fik ikke postet et taknemmelighedsbillede, for jeg bagte småkager med yngel + svigerinde og spiste æbleflæsk med det meste af nabosvigerfamilien og bingewatchede SKAM (endelig!) Det var en dejlig dag, selvom den var nærig med dagslys. Og så poster jeg da bare billedet i dag. For ved I hvad jeg er helt utroligt taknemmelig for? Jer som følger med herinde. Det har været så inspirerende at læse om de små og store ting som gør jer glade. Det var derfor jeg blev mindet om ordet 'sonder' forleden – fordi netop dén følelse slår mig, hver gang I deler et lille stykke af jer selv med mig. Og det er generelt en gave at have jer her i cyberspace. At kunne diskutere bøger med jer, at læse jeres reaktioner på Spektrum-serien, at få glimt af jeres virkelighed. I er en stor del af grunden til at vintermørket ikke føles helt så tungt. Så tak for jer. Helt fra bunden af mit lille brunkagehjerte. 💕🍩💕🍩💕🍩💕🍩💕🍩💕🍩💕🍩💕🍩💕 Hvad er I glade for i dag? #sigdetmedkage #yourock

A photo posted by Nanna Foss (@nannafoss) on

De bedste bøger i 2016:

Jeg fik læst en masse bøger i december. Næsten lige så mange som resten af året tilsammen. Meget af det er forberedelse til et YA-oplæg jeg skal holde i januar – men jeg har for første gang i mange år genfundet min læselyst.

Nogle af de fedeste bøger jeg har læst i år er dem her:

Nogle af bøgerne er anmeldereksemplarer fra Gyldendal UNG og Forlaget Carlsen, men min begejstring er 100 procent min egen (jeg har også læst mange anmeldereksemplarer som ikke er kommet på yndlingslisten). 

4-boeger-i-nov-dec-2016

2015 opsummeret: 

 • 1 bog + 3 noveller udgivet
 • 2 photoshoots gennemført (SPEKTRUM 1 + 2)
 • 26 bøger læst (24 planlagt)
 • 0 legater modtaget
 • Første hele år som underviser på Forfatterskolen for Unge i Odsherred
 • Bookinger til foredrag og undervisning begynder så småt at tage fart

2016 opsummeret:

 • 0 bøger + 2 noveller udgivet (Læseraketten på dansk og grønlandsk)
 • 1 forfatterskole afsluttet
 • 37 bøger læst (24 planlagt)
 • 1 legat modtaget (yay!)
 • Endnu et fedt år som underviser på Forfatterskolen for Unge i Odsherred
 • Endnu flere bookinger til foredrag og undervisning

Mål for 2017:

 • Mindst 1 bog udgivet
 • Mindst 2 nye bøger skrevet (heraf 1 ikke-SPEKTRUM-bog)
 • Fuld knald på den nye skrivegruppe (yay!) og #nanoris
 • Forhåbentlig flere SPEKTRUM-photoshoots
 • 100 bøger læst (inkl. højtlæsning for ungerne)

Hvis du har lyst, kan du læse mine tidligere forfatterstatusser her:

Forfatterstatus 2013
Forfatterstatus 2014

Jeg glæder mig helt vildt til 2017! Måske ses vi derude i virkeligheden på en bogmesse eller lignende. Håber under alle omstændigheder at dine næste 365 dage bliver awesome! Tusind tak fordi du læser med 🙂

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i Afslag, Anmeldelse, At se som en blind, Bagsidetekst, BOG 2, BOG 3, BOG 4, Boganbefalinger, Bogblogger, Bogmesse, Der er en første gang for alt..., Ferie, Foredrag, Forfatterliv, Forfatterskole, Forfatterstatus, Forside, Geminiderne, HUF, Interview, Kajkage, Konkurrence, Legat, Leoniderne, Musikalsk inspiration, Noveller, Omtale, Photoshoot, Redigering, Research, Signering, Skriveferie, Skriveweekend, SPEKTRUM, SpotSpektrum, Testlæsere, TV, Undervisning, Ursiderne. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *