Julegave-konkurrence: Vind til dig + en ven!

Kender du dét at vende den sidste side i en bog – og bare være NØDT til at snakke med nogen om den, NU, med det samme? Men der er bare INGEN af dine venner, som har læst den endnu? Aaargh!

bogven

Gode bogvenner er fantastiske. Nogen man kan diskutere personerne med, og det dér twist i slutningen. Uanset om man har læst en skodbog eller verdens mest fantastiske historie. Bøger skal indtages alene, men fordøjes sammen (ikke bogstaveligt … please don’t try this at home).

Pointen er, at jeg udlodder en dobbelt julegave til en heldig decemberkartoffel:

To eksemplarer af LEONIDERNE; ét til dig + ét til din ven. Jeg skriver gerne en lille hilsen i bøgerne også. 

Det eneste, du skal gøre, er at smide en kommentar. Enten i kommentarfeltet herunder, på min Facebook-forfatterside eller på Instagram. Det behøver ikke være noget fancy. Måske bare ‘hohoho’ eller teksten til din yndlingsjulesalme. ELLER det kunne være navnet på den sidste bog, du har været NØDT til at dele med nogen. Jeg er nysgerrig … 🙂

Jeg trækker lod blandt alle kommentarer d. 17/12, så bøgerne (forhåbentlig) kan nå frem inden jul.

Julekonkurrence 2014

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i Boganbefalinger, Konkurrence, Leoniderne, Signering, SPEKTRUM. Bogmærk permalinket.

31 svar til Julegave-konkurrence: Vind til dig + en ven!

 1. Anita skriver:

  Hvor hyggeligt med en julekonkurrence 🙂

  Og jeg må lige sige, at den bog der i år fik mig til at tænke at hele verden ikke kunne fortsætte med at fortsætte som normalt, var ‘The fault in our stars’. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst er gået så meget all in på en bog, at jeg både har den i Kindleversionen og på lydbog, OG derudover måtte se filmen så snart det var muligt. Den var awesome og hjerteskærende på én gang.

  Glædelig jul til dig og familien, Nanna <3

  • Nanna skriver:

   Ja, The Fault in Our Stars er helt fantastisk! En af de bøger der har gjort størst indtryk på mig de senere år. Kombination awesome/hjerteskærende er meget præcis 😉

   Og glædelig jul til jer også!

 2. Henriette Markussen skriver:

  Jeg har desværre ikke råd til at købe din bog, men jeg vil blive meget glad hvis jeg vandt den

 3. Henriette Markussen skriver:

  God jul til dig og dine

 4. Angelique Pedersen skriver:

  Det kunne være fedt at vinde 🙂 Har lige den rette i tanken til den anden bog 🙂

 5. Anja skriver:

  fedt med en konkurrence

 6. Ida Sonberg skriver:

  Har hørt så meget om denne bog. Tror det er noget for mig og min kjære moder

 7. Susanne Bank Jensen skriver:

  Ville elske at kunne forære et eksemplar til min skønne niece 🙂

 8. Joan skriver:

  Kunne være dejligt, hvis jeg vandt denne 🙂 Så skulle min søde veninde Sarah-lina have det andet eksemplar, da hun elsker fantasy og bøger ligesom mig 🙂

 9. Sara Grunnet Hansen skriver:

  Iiiihhhh den gad jeg godt vinde :3

 10. Elisabeth Schou Breum skriver:

  Ho ho hoooo

 11. Lene skriver:

  tænker den skal være til mig/min datter. Hun har lige læst den med stor begejstring og læser den gerne igen og igen mens hun venter på nr 2, dog kan vi jo nok ikke beholde biblioteksudgaven for evigt:-) og den anden til niecen/kusinen som garanteret vil være ligeså begejstret!

  • Nanna skriver:

   Hvor dejligt, at din datter er blevet så grebet af den, Lene. Godt at høre, at I gør en indsats for at slide på bibliotekseksemplarerne 😉

 12. Amalie skriver:

  Glædelig jul, Nanna!
  Jeg har slet ikke haft tid nok til at læse bøger dette efterår. Men din bog fandt jeg tid til – og da først jeg kom i gang, var den slet ikke til at slippe. Den glæde vil jeg gerne dele med min 16-årige søster, der udover at være en læsehest også er lige i målgruppen for bogen.
  Hvis jeg vinder, kan jeg nok godt finde én at forære det andet eksemplar til også – den pynter jo allerede fint hjemme på min egen bogreol 🙂

 13. Susanne Bank Jensen skriver:

  Glædelig Jul 🙂 Vil så gerne vinde til min niece og mig. Vi elsker begge at læse,så kan jo dele passionen af gode bøger med hende 🙂

 14. Thomas Seider skriver:

  Hvis jeg skulle være så¨heldig at vinde, så ville jeg give det andet eksemplar til Janus Jensen, han er nemlig en “læsehest” in spe, og tror din bog ville være den helt rigtige for ham.
  Personligt kunne jeg vildt godt tænke mig at læse den, og ja kunne godt gå ned på biblioteket, men, det er bare ikke det samme, efter min mening skal man sidde med bogen fysisk for at få det fulde ud af den. Din bog er klart på top10 over dem jeg skal have fat i – og som jeg ikke bare vil låne på biblioteket, så jeg venter blot på at jeg får råd til den, medmindre jeg er heldig her 😉

  Jeg glæder mig uanset hvad til Leoniderne!!

  Glædelig jul 😀

  • Nanna skriver:

   Jeg håber, at du har heldet med dig i en fremtidig konkurrence, Thomas – og at bogen lever op til forventningerne, når den lander i hjemmebiblioteket. Jeg er blevet ret glad for e-bøger, men giver dig ret i, at en fysisk bog stadig har en helt særlig magi.

   Også glædelig jul til dig 🙂

 15. Lisette skriver:

  Jeg glæder mig virkelig til at læse den! 🙂

 16. Stinna skriver:

  Håber jeg får tid til at læse Leoniderne i det nye år, og det så bliver en vundet eller købt udgave

  God jul Nanna <3

 17. julie skriver:

  Åh jeg ville elske at vinde dem. Vil SÅ gerne læse resten af den fede historie (læste de gratis kapitler der var herinde) og har også anbefalet den til en veninde, som selvfølgelig er hende der får det ene eksemplar hvis jeg vinder 🙂

  • Nanna skriver:

   Dejligt, at læseprøven fængede, Julie! Bare rolig, der er flere konkurrencer på vej, så du kan stadig nå det … 😉

 18. Jessica Jørgensen skriver:

  Yes! Vi ses i det nye år (-;

 19. Ditte Marie christoffersen skriver:

  Jeg har jo din fantastiske bog stående i reolen – men det ville være skønt at glæde andre med den. Den skulle nok gå til min søns klasse, de har læsebånd hver morgen og har en bogkasse hvor de kan vælge bøger, den trænger til udskiftning 😀

  • Nanna skriver:

   Sikke en fed idé med en bogkasse, Ditte Marie! Håber du er heldig i én af de fremtidige konkurrencer, så den kan få lidt nyt bogblod 🙂

 20. Saynab Farah Dahir skriver:

  Yay, ekstra lod 🙂

 21. Nanna skriver:

  Iben Damgaard har vundet lodtrækningen (145 deltagere i alt) med en kommentar på min Facebook-forfatterside. Men fortvivl ej – der kommer flere konkurrencer snart 🙂

  Rigtig god jul til jer alle sammen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *