LEONIDERNE i TV2 Nord

LEONIDERNE var i fjernsynet i går aftes – sammen med den seje Rikke Andrup, der var hovedperson i et indslag om at være bogblogger.

Rikke læser meget – og meget forskelligt. Min fine, violette bog blev namedroppet og gennembladret for åben skærm, sammen med blandt andet min kollega Louise Haibergs bog Dæmondræberenkrimier fra Jussi Adler-Olsen og Chris Carter samt den erotiske trilogi Fifty Shades of Grey.

Rikke er en passioneret bogelsker, som jeg havde fornøjelsen af at hilse på til bogbloggertræffet i Aalborg i september, hvor jeg var inviteret som surprisegæst. Ud over at læse tre-fire bøger om ugen(!) er Rikke også en flittig blogger, anmelder, redaktør og testlæser. Hvis du vil læse mere om Rikke og alle de bøger, hun læser, så klik ind på Andrup’s Bookshelf.

Jeg er vildt beæret over at have fået plads i Rikkes enorme hjemmebibliotek – og oven i købet få et par ord med på vejen i den jyske tv-verden.

Hele indslaget kan ses her.

Andrups Bookshelf TV2 Nord 20-11-2014

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelse, Boganbefalinger, Bogblogger, Der er en første gang for alt..., Forfatterliv, Interview, Leoniderne, Omtale, SPEKTRUM. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *