Palles Gavebod: Interview og konkurrence

I anledning af efterårsferien er jeg blevet interviewet af Palles Gavebod, som er de danske bibliotekers internetunivers. Interviewet kan læses her.

p-g-bod

Palles Gavebod udlodder hele fem eksemplarer af LEONIDERNE. Man kan kun deltage, hvis man er logget ind på deres side, så jeg kan ikke linke direkte til konkurrencen. Men den er ret let at få øje på i højre side, når du scroller ned. Bare gå efter den violette forside:

LEONIDERNE - forside stor

I interviewet har jeg blandt andet svaret på disse spørgsmål:

Er det sjovt at være forfatter?

Hvad er du specielt god til at skrive om?

Hvad skriver du på nu?

Skal du være forfatter til evig tid?

Et af de sjoveste spørgsmål at svare på var #4, fordi jeg stadig rødmer lidt, når jeg tænker tilbage på min barndoms første møde med ‘Hulebjørnens klan’ … 😉

4. Hvilke bøger læste du som barn?
Alle de bøger, jeg kunne få fingre i på skolebiblioteket! Jeg læste også voksenbøger og var ikke ret gammel, da min dansklærer syntes, jeg skulle læse ’Hulebjørnens klan’. Der var en hel del sex i, så jeg turde aldrig fortælle hende, hvor langt jeg var nået, når hun spurgte. Det var simpelthen for pinligt. Nogle af de bøger, jeg har genlæst flest gange, er Harry Potter-serien og bøgerne om ’Det lille hus på prærien’.

Uh … Nu er der kun fem dage, til LEONIDERNE udkommer officielt. Det er så spændende! Min svigermor har dog allerede spottet den på hylderne hos vores lokale boghandler i Nykøbing Sjælland. Shit is gettin’ real!

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i Der er en første gang for alt..., Forfatterliv, Interview, Konkurrence, Leoniderne, SPEKTRUM. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *