Bogbloggertræf i Aalborg

I weekenden var jeg i Aalborg for at snakke lidt om LEONIDERNE på det årlige bogbloggertræf. Mit forlag, Tellerup, havde nemlig været så seje at donere en masse eksemplarer af min fine, violette bog til folkene fra blogland – og så blev jeg inviteret som surprise-gæst.

bloggertræf 2014 0

Foto: Karin Hald, Skrivepulten

Jeg fik holdt et (vistnok ret speedet) oplæg om min inspiration til LEONIDERNE, min arbejdsproces og de ting, som ifølge mig selv gør bogen og serien speciel. Imellem eksemplerne på det sidste var blandt andet:

  • At SPEKTRUM-serien er svær at genrebestemme (sci/fi-paranormal-fantasy-adventure … moderne verden med tidsrejser og paranormale evner).

  • At en af hovedpersonerne i serien er en blind teenager – og denne person bliver jeg-fortæller på et tidspunkt.

  • At den sædvanlige love triangle er udskiftet med noget langt mere komplekst (bliver dog først uddybet i de senere bøger).

  • At der ikke er så meget fokus på ‘the chosen one’ og en konkret mission fra starten – men at det mere handler om den forvirring samt de personlige konflikter og dilemmaer, som opstår undervejs i serien, når tidsrejseparadokserne begynder at opstå, og begreber som ‘fri vilje’ og ’skæbne’ kommer i spil.

Da jeg havde holdt oplæg, signerede jeg bøger og hyggede mig resten af dagen med de søde bloggere og min forfatterkollega Christina Bonde, som holdt oplæg om forholdet mellem forfattere og bogbloggere (ret spændende debat med mange forskellige synspunkter om eksempelvis anmelderetik og ditto sprogbrug). 

Dagen bød desuden på en superflot bogkage og litterære konkurrencer som Gæt & Grimasser med bogtitler. Hen mod aften hjalp jeg arrangørerne med at rydde op og overnattede hos min veninde/testlæser Karin i Hobro, før jeg drog mod det sjællandske igen om søndagen.

Og oh, gys – ifølge Goodreads er de første bogbloggere allerede gået i gang med LEONIDERNE! Er spændt på deres dom.

bloggertræf 2014 1

Foto: Karin Hald, Skrivepulten

bloggertræf 2014 2

Foto: Karin Hald, Skrivepulten

bloggertræf 2014 3

Foto: Karin Hald, Skrivepulten

Du kan læse Karins beretning om bloggertræffet lige her, eller du kan finde links til de andre bloggeres beretninger her.

bloggertræf 2014 4

Foto: Karin Hald, Skrivepulten

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i Bogblogger, Der er en første gang for alt..., Foredrag, Forfatterliv, Leoniderne, Signering, SPEKTRUM. Bogmærk permalinket.

2 svar til Bogbloggertræf i Aalborg

  1. Irene skriver:

    Det var virkelig hyggeligt at have dig på besøg! 🙂 Og Leoniderne var ret god 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *