Ses vi til Fantasybogmessen?

Så er programmet til årets Fantasybogmesse offentliggjort!

 

Har du lyst til at sige hej? Så er der rig mulighed for det i weekenden 14.-15. september på Herlufsholm ved Næstved. Her kan du også hilse på/høre om en håndfuld af mine forfatterkolleger fra Tellerup, bl.a. Dennis Jürgensen, Lene Dybdahl, Martin Vinther Madsen og Christian Guldager. Et par af mine dygtige HUF-kolleger, Camilla Wandahl og Nicole Boyle-Rødtnes, kigger også forbi, sammen med en LANG række andre spændende mennesker fra den danske forlagsverden. Jeg glæder mig!

 

Hvis du skulle få lyst til at se mig svede i den varme stol, så sker det søndag d. 15. kl. 13.30, hvor en journalist har planlagt at udspørge mig om at være snart-debuterende forfatter. Efter sigende skal jeg interviewes lige efter Josefine Ottesen, der i år kan fejre sit 30 års forfatterjubilæum. Ikke specielt angstprovokerende. Overhovedet.

 

Billetter til henholdsvis lørdag og søndag kan købes på www.billetto.dk.

 

Ses vi til september?

 

Del det med andre:
Dette indlæg blev udgivet i Bogmesse, Der er en første gang for alt..., Forfatterliv, Interview. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *